2777
2789

یه مرد بی شرف داداششو جلو من و چند نفر دیگه سر به مسائله ای کتک زد🥺😞 ( داداش ۱۸/۱۹ سالشو🥺) خود بی شرفش ۳۰‌سالسه...خیلی هم هیکلی و زور داره.... ماهم چندتا دختر بودیم نتونستبم جلوشو بگیریم😭😭 چنان با لگد اون بچه رو میزد که الان که یادش میفتم دلم ریش میشه 😭🥺🥺🥺 واقعا پول انقدر ارزش داره که داداش یتیمشو جلوی جمع بگیره زیر مشت و لگد🥲💔 خیلی صحنه بدی بود صدای ضجه ها و التماس های داداشش هنوز تو گوشمه🥺😭😭😭😭 میگفت داداش تورو خدا درد داره نزن پام شکست غلط کردم گو.ه خوردم نزن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 یهو بخدا اصلا نفهمیدم چی شد بهم جنون عصبی دست داد حمله کردم سمتش لباسشو کشیدم خودمو میزدم باورکنید ناخداگاه فحش دادم ولش کن ع.وضی و حیوون و ....آخه خییلی بد میزد با همه زورش میزد اون بچه هم زار میزد میگفت کمک🥺💔

بعد از این ماجرا دوستام همش میگن تو خیلی کارت اشتباه بود نباید دخالت میکردی اونا خونواده بودن به ماچه😐 واقعا کارم اشتباه بود؟؟؟

میدونم نباید حمله میکردم ولی شما جای من نبودین له شدن یه آدمو زیر دست و پای یه غول بیابونی ببینید....

پرنسسعلی ها نیان تو تاپیکم😒😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید میدونم تاپیک خنده دار نیست و خیلی هم ناراحت کننده س ماهیتش، اما اونجا که نوشتی خودمو میزدم باورتون میشه خنده م گرفت😅، اخه چرا دیگه خودتو میزدی دختر خوب

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
ببخشید میدونم تاپیک خنده دار نیست و خیلی هم ناراحت کننده س ماهیتش، اما اونجا که نوشتی خودمو میزدم با ...

آخه زورم به اون نمیرسید من تا کمرش بودم😅🤣

قلبم هزار تکه شد اسی خوب کردی 

منم نمیتونم سکوت کنم مسافرت بودیم سال پیش یک خانواده لب دریا کنار ما بودن یک پسر ۲۰سالع تقریباً که عقل سالمی نداشت و درست نمی‌تونست حرف بزنه شیرین عقل بهتره بگم بود می‌خندید و میخوند یکباره شروع میکرد فحش دادن 

به والله یک مرد تو جمعشون نمی‌دونم چکارش بود بلند شد اینو گرفت زیر مشت و لگد اون التماس و گریه اینم میزد بد میزدا 

اینقدر جیغ زدم اینقدر فحش دادم بهش گفتم میرم شکایتت میکنم دیگه منو بردن اونا هم نفهمیدم چیشدن

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

دیگه دخالت نکن درسته شماازروی انسانیت رفتی اما خدای ناکرده ممکن خودت آسیب ببینی و خیلی چیزهای دیگه، نهایت زنگ میزدی ۱۱۰ ... اصلا دخالت نکن و کاملا حق با دوستانته

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
قلبم هزار تکه شد اسی خوب کردی منم نمیتونم سکوت کنم مسافرت بودیم سال پیش یک خانواده لب دریا کنار ما ب ...

چرا واقعا بعضیا انقدر از وحشی ازاد شدن .....💔

چرا واقعا بعضیا انقدر از وحشی ازاد شدن .....💔

خدا بزنتشون من اصلا طاقت دیدن ظلم ندارم آخرش هم سر دعواهای مردم من یه باکیم میشه نمی‌تونم بی تفاوت رد بشم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»