2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه هشتم هستم . از هزینه های پزشکی که بخوام بگم ماهانه میانگین ۲میلیون ویتامین ها هستن ، ۴۵۰ هم که جدیدا ویزیت شده که ماهی یکبار باید یه خانم باردار ویزیت بشه .

هزینه سونوگرافی ها هم بین ۱ تا ۱میلیون و ۵۰۰ میشه . و در طول دوران بارداری ۵تا سونوگرافی حداقل نیازه .

اینا مخارجیه که اگه حاملگیه عادی داشته باشی . 

تغذیه هم تو این دوران هست . خودم هرروز دارم شیر و ماست و آجیل و میوه خشک اینا میخورم که درحالت عادی نمیخوردم خب 😄 و گوشت هم بیشتر مجبوریم بخریم .

بنده خدا اگر پروژسترون خارجي بخوره يا بزنه

خب هزينه هاش ميره بالا

،

ويزيت ٤٥٠ هست

ازمايش ازاد بره هربار بايد ٢/٣ تومني بده

سونو ازاد باز قيمتس بالاست

دكتر مطب خودش سونو كنه ويزيت + سونو ميشه

💕

هزینه هرکسی بستگی ب شرایط و دکتر و ملزومات مثل سونو و سل فری و امینو‌سنتز و ویتامین ها فرق داره برا من قشنگ‌ با سیسمونی ک بگم سیسمونی ۳۰ تا ۳۵ موارد پزشکی مثل ویزیت و سونو و اینها ویتامین و دارو و هزینه سزارین کلا ۱۲۰ تا ۱۳۰ شده

بنده خدا اگر پروژسترون خارجي بخوره يا بزنهخب هزينه هاش ميره بالا،ويزيت ٤٥٠ هستازمايش ازاد بره هربار ...

آزمایشارو یادم رفت بگم . آره هربار همینقدر میشه . تازه همه اینا اگه حاملگی عادی پیش بره . خدای نکرده وسطاش یه مشکل کوچیک پیش بیاد هزینه ها خیلی بالاتر میره .

بنده خدا اگر پروژسترون خارجي بخوره يا بزنهخب هزينه هاش ميره بالا،ويزيت ٤٥٠ هستازمايش ازاد بره هربار ...

آزمایشارو یادم رفت بگم . آره هربار همینقدر میشه . تازه همه اینا اگه حاملگی عادی پیش بره . خدای نکرده وسطاش یه مشکل کوچیک پیش بیاد هزینه ها خیلی بالاتر میره .

من ماه هشتم هستم . از هزینه های پزشکی که بخوام بگم ماهانه میانگین ۲میلیون ویتامین ها هستن ، ۴۵۰ هم ک ...

ممنونم اره اینام هست اما نود میلیون خیلی زیاده حاملگی عادی هم داشت،ݝربالگری وانومالی اینام داشت واینا