2777
2789
عنوان

چطوری کات کنم

117 بازدید | 8 پست

پسر خوبیه دوسش دارم ازش بدم نمیاد اما هیچ جوره بهم نمی‌آیم از لحاظ سطح خانواده حس میکنم  همدیگر رو اصلا ندیدیم فقط عکس فرستادیم و چند باری باهم تلفنی حرف زدیم خیلی قول ها بهم دادیم اون حتی گفته میاد که ببینه منو اون ارومیه س من تهران هر دومون ۱۸ سالمونه 

از طرفیم حس میکنم وقتی هم فاصله مکانی هست هم اینکه اون باباش خیلی پولداره و اینا نمیدونم زیاد از خانواده اش و از اونجایی که منم خیلی چیزا رو نگفتم چون خصوصیه و به خانواده ام مربوطه نتونستم بگم 

از طرفیم فقط خوشم میومد ازش اخلاق و قیافه ام بد نیست منتها حس میکنم دارم وقتمو تلف میکنم و شدنی نیست ولی چطور باهاش حرف بزنم دلش نشکنه و اذیت نشه من خودم طاقت میارم و می بخشم و میزارم پا ناددونی خودم درس و تجربه شد واسم ولی میخوام خوب تموم شه همین 

چون حس میکنم اونی نیست که تو آینده مه 

دلم نمیخواد دیگه خیلی وابسته تر شه البته الانم هست هروز پیام میده بهم 

تراشه ی امید🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش بنویس فکر نمیکنم با فاصله دوری که داریم بتونیم شناخت خوبی از هم پیدا کنیم و آینده‌ای باهم داشته باشیم برای همین فکر کنم رابطمونو تموم کنیم بهتره ارزوی موفقیت کن بای

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سنش کمه واقعا 

راستش، برام مهمه که اینو با احترام و صداقت بگم… لحظاتی که با هم داشتیم همیشه تو قلبم می‌مونه و واقعاً ارزشمند بودن. ازت یاد گرفتم، لحظه‌های خوبی رو تجربه کردم و بابت همه چیز ممنونم. اما حس می‌کنم که مسیرمون داره تغییر می‌کنه، و هر دوی ما شاید نیاز داشته باشیم که راه خودمون رو ادامه بدیم.

این تصمیم رو از سر بی‌تفاوتی یا ناراحتی نمی‌گیرم، بلکه فکر می‌کنم برای هردومون بهتره که آینده‌مون رو به شکلی بسازیم که برامون بهترین باشه. همیشه برات بهترین‌ها رو می‌خوام و امیدوارم که زندگیت پر از خوشبختی، موفقیت و آرامش باشه. ممنونم برای همه لحظات خوب، برای همه خاطراتی که با هم ساختیم و برای تمام حس‌های مثبتی که دادی.

مراقب خودت باش و بدون که همیشه برات آرزوی خوبی دارم🌱✨

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

یه نصیحت خواهرانه، با شخصی که از یک شهر و فرهنگ دیگه هست نه دوست شو نه ازدواج کن

در ضمن الان سنت کمه خودت رو درگیر عشق های پوچ و متوهمی نکن الکی نشین چت کن با این پسر و اون پسر

به زندگیت بچسب. از شهر خودت بعدا پیدا میشه کیس مناسب

اگه از الان حس میکنی دوستش داری و اگه واقعا واقعا حس میکنی میخوادتت، ممکنه پشیمون شی

آخه اون دوست داشتنه نیست میدونی من کیس بهتر باشه قطعا بهتر انتخابمه ولی خوب اصلا میخوام فکر نکنم نبوده آخه سنی هم ندارم قصدشم ندارم هنوز

تراشه ی امید🌱

یه نصیحت خواهرانه، با شخصی که از یک شهر و فرهنگ دیگه هست نه دوست شو نه ازدواج کندر ضمن الان سنت کمه ...

ممنونم ؛ اتفاقی آشنا شدم باهاش نه اوکی نمیشم با کسی دیگه اولین و آخرینش بود تا زمان مناسبش

تراشه ی امید🌱