2777
2789
عنوان

اکثر دوستام مهاجرت کردن

3748 بازدید | 149 پست

هر سری با یکیشون صحبت میکنم متوجه میشم رفتن

یا بعضیاشون در حال اقدامن

وقتی متوجه میشم یه حس دوگانه بهم دست میده

ما از همه بیشتر فرصت مهاجرت داشتیم ولی هم من هم همسرم به اینجا وابسته ایم

از طرفی هم از مهرماه شرایط کاری همسرم عوض شد کلا دیگه نمیتونیم مهاجرت کنیم…

به نظرتون این حسم طبیعیه؟

با خودم میگم اگه انقدر به اینجا و خانواده‌ت وابسته ای پس دیگه چرا باید این احساس بیاد سراغت…

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

اره طبیعیه،منم ب اینجا وابسته ام

من داداشم،دایی هام

80 درصد پسر خاله پسر دایی پسر عمو هام

مهاجرت کردن کلا مادر بزرگم مونده و ما

(پدری قطع ارتباطیم) 

منم همش موندم که باید برم؟ یا بمونم

اما من واقعا وابسته اینجام،توانایی زندگی توی غربت هم ندارم

هم زبونم رو ب هرچیزی ترجیح میدم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گاهی بهش فکر میکنم

من میتونستم با رشته قبلی خیلی راحت مهاجرت کنم کاری که خیلی  از دوستام و همکلاسیام انجام  دادن  ولی اومدم دوباره از اول کنکور دادم و موندگار شدم 

گاهی میگم کاش منم میرفتم ولی میدونم خیلی برام دل کندن سخت بود و اینکه اونجا باید از زیر صفر شروع میکردم 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
اره طبیعیه،منم ب اینجا وابسته اممن داداشم،دایی هام80 درصد پسر خاله پسر دایی پسر عمو هاممهاجرت کردن ک ...

منم همینطورم

من عاشق ایرانم

هروقت مراسم خاصی میشه مثل یلدا عید حتی عاشورا 

با خودم میگم اونایی که نیستن چقدر دلشون تنگ میشه واسه این حال و هوا

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
خواهرم کاناداست. اصلا راضی نیست.هر دو رتبه برتر شریف بودن خیر سرشون

اون که خیلی کار خوبی کرد رفت

ایران خیلی تدبیرش برای رشته های مهندسی و نخبه هاش اشتباه بود

الان اینجا بود حقوقشون زیر ۳۰ بود

منم گاهی بهش فکر میکنممن میتونستم با رشته قبلی خیلی راحت مهاجرت کنم کاری که خیلی از دوستام و همکلاس ...

دقیقا عین همسر من

اول پرستار بود با همون پرستاری بهترین موقعیت مهاجرت رو داشت

بعد پزشکی خوند و عمومی گرفت بازم با عمومی هم موقعیت داشتیم

از مهر دیگه رزیدنت شد دیگه اصلا نمیتونیم از سر جامون تکون بخوریم

من حتی مسافرت میرم یه شهر دیگه دو سه روز میمونم، غم غربت و دلتنگی میاد سراغم. 🤧دیگه کشور غریب جای ...

منم

باور میکنی هواپیما که میخواد بشینه تو فرودگاه مهراباد بغضم میگیره از دیدن تهران قشنگم

دقیقا عین همسر مناول پرستار بود با همون پرستاری بهترین موقعیت مهاجرت رو داشتبعد پزشکی خوند و عمومی گ ...

چقدر جالب فکر کنم من دارم مسیر  همسر شما رو پیش میرم😅😅لطفا بگین قدم بعدی چیه من خودمو زودتر آماده کنم🤦🏻‍♀️ ❤️😅

گاهی پشیمون  میشم از این دوباره کاریم البته من یه درصدم به پرستاری علاقه نداشتم هرروزش برام عذاب بود 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
من حتی یکی دوباری روستای پدریم رفتم یه حس خاصی داشتم. دیگه تهران که متولد وساکنم بماند. 🥴🤣🤣🤣

آره واقعا ادم به زادگاهش و محل زندگیش عرق داره

پس چرا درباره مهاجرت دیگران میشنوم اینجوری میشم؟!