2777
2789
عنوان

اکثر دوستام مهاجرت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3748 بازدید | 149 پست

خیلی از اونایی که رفتن به هر دلیلی پشیمونن 

یکی از اشناها به خاطر چشم و هم چشمی دخترشو فرستاد المان اینجا بهترین زندگی رو داشت الان واقعا پشیمونه دختره کارش شده گریه 

میگه همه خوراکی ها رو از پفک و ... میفرستیم خوراکی هاشونم به خوبی اینجا نیس 

یا یکی از فامیلا مدام از ایران بد میگفت رفت یه کشور اروپایی الان هر کی از مهاجرت میگه 

بهش توصیه می کنه که اشتباه نکنید 

بعضیا دیگه رویی واسه برگشت ندارن دوستان شما هم از بدی و ... اونجا نمیگن 

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا عین همسر مناول پرستار بود با همون پرستاری بهترین موقعیت مهاجرت رو داشتبعد پزشکی خوند و عمومی گ ...

عزیزدلم.. منم واقعا طاقت راه دور ندارم با این حال ۱۶ ماه تو غربت دوام آوردم 😄بعد از ۱۶ ماه دوباره برگشتیم ایران واقعا سخته 

عزیزدلم.. منم واقعا طاقت راه دور ندارم با این حال ۱۶ ماه تو غربت دوام آوردم 😄بعد از ۱۶ ماه دوباره ب ...

حس‌ میکنم منم نمیتونم

بازم خوبه شما دیگه همیشه میدونی که این راه رو رفتی ولی مناسب شما نبود

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
منم همینطورممن عاشق ایرانمهروقت مراسم خاصی میشه مثل یلدا عید حتی عاشورا با خودم میگم اونایی که نیستن ...

باور کن که دلمون تنگ نمیشه. من امسال عید ایران بودم. اصلا شور و حال عید نبود. واقعا دلگیر بود ایران. انگار نه انگار عیده. پر از استرس بودن مردم. سالهای دیگه که عید ایران نبودم خیلی حس و حال عید و شب یلدا بیشتر بود.

خواهرم کاناداست. اصلا راضی نیست.هر دو رتبه برتر شریف بودن خیر سرشون

من هرچی دیدم کانادا. رفتن ناراضی آن 

چرا واقعا؟؟

خب بلاخره از ایران مگه بهتر نیس؟؟

البته من جدای از مسایل دلتنگی خانواده میپرسم

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

باور کن که دلمون تنگ نمیشه. من امسال عید ایران بودم. اصلا شور و حال عید نبود. واقعا دلگیر بود ایران. ...

وای دلت میاد؟

من شب عید اهواز و آبادان بودم باید بودی و میدیدی چه حال و هوایی بود😍

به نظرم خیلی شخصی و فرد به فرد فرق داره

منم دوستام همینطورن یکسری خیلی دلتنگن یکسری هم نه شرایطشون خیلی خوبه

یکی از دوستام جنوب آلمان هست که میگن اونجا خیلی نژاد پرستن ولی اون خیلی راضیه اصلا مشکلی نداره

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
چرا شیش ماه آنور شیش ماه اینور نمی کنید؟.

نمیتونیم 

از مهرماه همسرم دانشجوی دستیاری شده دیگه مدرکش گیره

حتی برای خروج از کشور برای سفر هم کلی سلسله مراتب باید طی کنیم

وای دلت میاد؟من شب عید اهواز و آبادان بودم باید بودی و میدیدی چه حال و هوایی بود😍به نظرم خیلی شخصی ...

چرا دلم نیاد؟ دیگه چیزی رو که دیدم گفتم. من مشهد بودم اصلا انگار عید نبود. حتی مسافر هم نیومده بود و شهر شلوغ هم نشده بود مثل قدیما. 

چرا دلم نیاد؟ دیگه چیزی رو که دیدم گفتم. من مشهد بودم اصلا انگار عید نبود. حتی مسافر هم نیومده بود و ...

خب عزیزم من که میگم شخص به شخص متفاوته دیگه اینهمه اصرار برای چیه؟

من هرچی دیدم کانادا. رفتن ناراضی آن چرا واقعا؟؟خب بلاخره از ایران مگه بهتر نیس؟؟البته من جدای از مسا ...

هزینه ها سر سام اوره، دید نژادی دارن مثل نگاه ما ب افغانیا،

کار های پیش پا افتاده رو ب ایرانیا میدن فقط