2777
2789
عنوان

اکثر دوستام مهاجرت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3748 بازدید | 149 پست
چقدر جالب فکر کنم من دارم مسیر همسر شما رو پیش میرم😅😅لطفا بگین قدم بعدی چیه من خودمو زودتر آماده ...

اااا شما هم قبلش پرستاری خوندی؟😍

تغییری دادی که خیلی عالیه واقعا و مرحبا داری

ولی حقیقتش تو این شرایطی که هستی سخت ترین قدمی که پیش رو داری امتحان دستیاریه

میدونی بیشتر مدل آزمونش سخت و استرس زاست

حسابی خودت رو‌ براش آماده کن اگه تصمیم به گرفتن تخصص داری

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا ادم به زادگاهش و محل زندگیش عرق دارهپس چرا درباره مهاجرت دیگران میشنوم اینجوری میشم؟!

نمیدونم واقعا

شاید خودت و جایگاهی که هستی رو با جون و دل قبول نداری. 

شاید حسرت و مقایسه اشتباه داری. 

ببین خیلیا تو ایران هستن که درامد بالا دارن. همینجا موندن و. پیشرفت کردن. 

الزاما نه کشور دیگه بهشته نه اینجا جهنم. 

فقط باید بدونیم از زندگی چی میخواهیمـ

با یه مشاوره هم مشورت کنی بد نیست. شاید چیزی از درون هست که ازارت میده و نمیذاره نه لذت ببری نه درست تصمیم بگیری. 

دقیقن عاشق چی ایران هستید؟دولت دروغگو؟؟جوونهای بیکار؟؟همه افسرده همه ناامیدمن دوسال اروپا زندگی وکار ...

ببین واقعا شخصیت ها و توقعات آدما باهم فرق داره

من میدونم که تو یه کشور دیگه به همسر من چه حقوق و مزایایی میدن ولی با همینی که اینجا میدن داریم سر میکنیم

نمیدونم شاید ما خیلی قانعیم

ولی دوتامون آدم مهاجرت نبودیم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

۴ تا از پسرعموهای من مهاجرت کردن و دوتا از دخترخاله هام . همشون راضی هستند . پسرعموهام دوتا برادر حتی حاضر نیستند واسه تعطیلات بیان ایران همیشه عمو و زن عموم میرن دیدنشون . سالی یک‌یا دوبار

🖤

من رشته‌ای که دارم میخونم خیلی مهاجرت سختی داره، از اون طرف اینجا هم آینده‌ش جالب نیست. توی برزخ موندم که آینده‌م چی میشه، حتی اگر بتونم کارهای مهاجرت رو انجام بدم و برم، میدونم اونجا کاملا خوشحال نخواهم بود چون خانواده‌م رو باید ترک کنم

اگر هم نرم و تا آخر عمر اینجا بمونم، باز میدونم نمیتونم راضی باشم بخاطر شرایطی که وجود داره 

کاش مجبور نبودیم انقدر بین موندن و رفتن فکر کنیم

من مدام فکر رفتنم

همسرم مخالفت میکنه میگه اگههههههه ام بخواییم بریم فقط دبی.

بارها سر این موضوع جنگ به پا کردم 

هیچ جوره نمیاد 

عاشقمم هست ولی بارها بفکر جدایی افتادم حتی

نمیدونم چکار کنم

یه تعلیقی سیاسی🤕

هروز کلی خودکشی پزشک و‌رزیدنت میبینمعمیقن غصه میخورمهرکسی مهاجرت کرده برد کردهو به هیچ وجه راضی نیست ...

راستش من با این موضوع موافق نیستم 

یکسری رشته ها هستن تو تخصص که تاپ هستن

تو همین رشته ها هم سویساید اتفاق میفته

این عزیزان مشکلات درونی هم دارن وگرنه هر سال داره برای مثال ۵۰۰۰ رزیدنت فلرغ التحصیل میشه که از بینشون مثلا ۱۰ نفر خودکشی میکنن

چون پزشک هستن و جایگاه اجتماعی بالایی دارن همه جا وایرال میشه

من فکر میکنم این اشخاص تو محیط کاری دیگه ای هم بودن شاید شکننده بودن

نمیدونم واقعاشاید خودت و جایگاهی که هستی رو با جون و دل قبول نداری. شاید حسرت و مقایسه اشتباه داری. ...

راستش شرایط الان زندگیم خیلی ایده آله

خودم حس میکنم دلیلش اینه که میخوام بچه دار شم و  اینده اون برام مهمه

وای منم همیشه به این فک میکنم اونایی که میرن پولو از کجا میارن حتما باباشون بهشون میده خوش به حالشون

همشون نیاز به پول ندارن

اپلای میکنن یا تحصیلی میرن یا جاب افر پیدا میکنن

و‌با همین مدرکهایی که ایران بیکار میمونن اونور کلی پول درمیارن و سر کار میرن