امروز خاکسپاری مادربزرگم بود نزدیک ده تا تاج گل آوردن براش که هر کدوم حدود ۵ میلیون هزینش شده بود، بهتر نبود اون هزینه رو صرف خیریه یا احسان یا کمک به فقیر بکنن؟؟
نامزد دختر عمم اینا یه تاج گل اوردن هفت میلیون هزینش شده بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴 تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
بله ماهم این مشکل رو هفته پیش ختم یکی از نزدیکان درجه ۱ داشتیم چه تاج کل هایی که خشک شد انداختیم رفت بعد همون رو قیمت گرفتیم یکیش ۱۷ تومن بود ، صاحب گله پس فرداش باباش فوت کرد و لابد انتظار داره ماهم برای ختم چدرش ببریم این تاج گل رو ، البته انتظار نابجایی داره ما ازین هزینه ها نداریم والا