امروز خاکسپاری مادربزرگم بود نزدیک ده تا تاج گل آوردن براش که هر کدوم حدود ۵ میلیون هزینش شده بود، بهتر نبود اون هزینه رو صرف خیریه یا احسان یا کمک به فقیر بکنن؟؟
نامزد دختر عمم اینا یه تاج گل اوردن هفت میلیون هزینش شده بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خرج بیخود نیست وقتی مرده چیکار کننبگن ببخشید پول گل دادیم بع فقیریه حرفی بزنید با عقل جور در بیاد
اره، اصلا اون پولو بدن به صاحب عزا کمکی بشه براش، تو این شرایط که واقعا نیاز هست به پول ، با یه نفر شاید کمک انچنانی نشه ولی حدود ۵۰ میلیون گل حروم شد امروز اون میتونست کلی کمک بشه به صاحب عزا
توقع نیست هرکی در حد توانش میارهحرفت خیلی بده میگی بده جایی...بعد حرفش اومد بگه خیریه یا فقیر دادم ...
چی بگم اخه من که ندارم اگه داشتمم یه هزاری هم به تاج گل نمیدادم، به جاش تو شادی ها که مثلا قراره بچه برادرم دنیا بیاد تصمیم دارم سبد گل بزرگ و خوشگل بخرم براش، زنداداشم که زایمان کرده روحیه بگیره، مرده مرده دیگه ینی چی اخه موقع زنده بودنش میخریدن موقع بیماریش میخریدن بلکه روحیه بگیره حالش خوب شه
واقعا خرج بیخوده میتونست اون پولو به یه نیازمند بده یا بدن براش قران و نماز بخونن اگه میخوان احترامشون نشون بدن با یه دسته گل هم میتونن حتما نیاز نیست تاج گل بیارن