2777
2789
عنوان

با تاج گل های غول پیکر مراسم ختم موافقین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 37 پست
به هرحال نشون میده طرف یه عزت و احترامی داشته تو این دنیا با این چند میلیون هم قرار نیست آسمون زمین ...

ولی من شرایطم جوریه که به دو میلیون هم نیاز دارم. اگه گل نخریدم ینی دوستش نداشتم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من شرایطم جوریه که به دو میلیون هم نیاز دارم. اگه گل نخریدم ینی دوستش نداشتم؟؟

شما میگی این پول رو بدن به فقیرا

میگم کسی که داره کار خوبی کرده خریده کسی که نداره هم الزامی نبوده بخره

صل علی سترکه چشما حسود بترکه🧿🧿🧿

نه اگه نمیاورد توقع ایجاد نمیشد

توقع نیست هرکی در حد توانش میاره

حرفت خیلی بده میگی بده جایی.‌‌..بعد حرفش اومد بگه خیریه یا فقیر دادم یعنی مرده ارزشی واسم نداشت 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

خرج بیخود نیست وقتی مرده چیکار کننبگن ببخشید پول گل دادیم بع فقیریه حرفی بزنید با عقل جور در بیاد

اره، اصلا اون پولو بدن به صاحب عزا کمکی بشه براش، تو این شرایط که واقعا نیاز هست به پول ، با یه نفر شاید کمک انچنانی نشه ولی حدود ۵۰ میلیون گل حروم شد امروز اون میتونست کلی کمک بشه به صاحب عزا

اره، اصلا اون پولو بدن به صاحب عزا کمکی بشه براش، تو این شرایط که واقعا نیاز هست به پول ، با یه نفر ...

به نظرت توهین به صاحب عزا نیست

چه پولی بده طرف کلی خرج میکنه مگ لنگ ۵تومن پوله که یکی بده بعد حرفش باشه خرج فلان مرده ما دادیم

توقع نیست هرکی در حد توانش میارهحرفت خیلی بده میگی بده جایی.‌‌..بعد حرفش اومد بگه خیریه یا فقیر دادم ...

چی بگم اخه من که ندارم اگه داشتمم یه هزاری هم به تاج گل نمیدادم، به جاش تو شادی ها که مثلا قراره بچه برادرم دنیا بیاد تصمیم دارم سبد گل بزرگ و خوشگل بخرم براش، زنداداشم که زایمان کرده روحیه بگیره، مرده مرده دیگه ینی چی اخه موقع زنده بودنش میخریدن موقع بیماریش میخریدن بلکه روحیه بگیره حالش خوب شه

واقعا خرج بیخوده میتونست اون پولو به یه نیازمند بده یا بدن براش قران و نماز بخونن اگه میخوان احترامشون نشون بدن با یه دسته گل هم میتونن حتما نیاز نیست تاج گل بیارن 

چی بگم اخه من که ندارم اگه داشتمم یه هزاری هم به تاج گل نمیدادم، به جاش تو شادی ها که مثلا قراره بچه ...

کسی که نداره نمیاره ولی کسی که داره میاره

و خیلیا هم هستن واس احترام شده می‌خرن 

طرف مرده درسته ولی قرار نیست قبر طرف خالی باشه مگه بی کس و کاره چون مرده حق هیچی نداره

حالا اونایی هم خریدن دستشون دردنکنه از روی احترام بوده که به مرده و صاحب عزا گذاشتن