معلم دخترم بچمو تنبیه کرده از اول سال مدام جریمه ش میکرد ک چون شلوغ کردی باید سر پا واسی هربار دخترم میومد خونه میگف پام درد میکنه جریمه شدم من نیگفتم حتما شلوغ کرده ک جریمه شده بچم ک انقدررر درسش تو اول سال تحصیلی خوب بود ب مرور علاقه ب درسش رو از دست داد ضعیف شد درساش تا میومد دیکته بنویسه گریه میکرد میترسید میلرزید میگف دعوام نکنی مامان منو جریمه نکنی مامان انگار یه کابوس شده بود برا ش گذشت تا هفته پیش دخترم اومد گف دلم درد میکنه از اول زنگ رو سرامیک کلاس جا سرد نشسم گفتم چراااا گف جریمه شدم وای منو میگی مث اسفند رو اتیش جلز ولز میزدم
بعد من پیام دادم ب معلم ک چ حقی داشتی دختر منو ب این روز انداختی من ب حرمت دبیر بودنت لال بودم اینهمه مدت تو چ کاری بود با اعتماد بنفس و سلامتی بچم کردی
جوابمو نداد منم رفتم فرداش جلسه مددرسه بعد سر جلسه پیش مادرا گفتم بهت پیام دادم جواب ندادی چرا دخترمو نشوندی رو جا یخ گف شلوغ کرد حرف میزد گفتم من ۳۰ سالمه میشینم کنار ی خانوم حرف میزنم از بچه ۷ ساله توقع داری لال بشه سر کلاس؟گف داری بی حرمتی میکنی الان زنگ میزنم مدیر بیاد گفتم سریعتر وگرنه خودم نیرم پیشش
گفتم دختر من سوزش ادرار گرفته عفونت ادراری گرفتم بحاطر زمین نشسن ب خداوندی خدا اگه جلو این معلم گرفته نشه میرم ازمایش میگیرم ازش علتشم میگم دکتر بنویسه میبرم اموزش پرورش باقی کارارو رو اونا انجام بدن
وای مدیر صحبت کرد عذردخاهی کرد گف حق داری و خلاصه خیلی صحبتا من اومدم خونه گعتم خب تکرار نمیشه دیگه وای امروز بچن اومده خونه میبینم با ۴ تا غلط اونم فقط نزاشتن تشدید پاشده بچمو بیرون کردهداز کلاس برده دفتر و پیش دوساش بیرون کلاس نگهداشته تهدیوم کرده ک امسال نمیزارم بری دوم