2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه کلاس اولی دارین

455 بازدید | 54 پست

معلم دخترم بچمو تنبیه کرده از اول سال مدام جریمه ش میکرد ک چون شلوغ کردی باید سر پا واسی هربار دخترم میومد خونه میگف پام درد میکنه جریمه شدم من نیگفتم حتما شلوغ کرده ک جریمه شده بچم ک انقدررر درسش تو اول سال تحصیلی خوب بود ب مرور علاقه ب درسش رو از دست داد ضعیف شد درساش تا میومد دیکته بنویسه گریه میکرد میترسید میلرزید میگف دعوام نکنی مامان منو جریمه نکنی مامان انگار یه کابوس شده بود برا ش گذشت تا هفته پیش دخترم اومد گف دلم درد میکنه از اول زنگ رو سرامیک کلاس جا سرد نشسم گفتم چراااا گف جریمه شدم وای منو میگی مث اسفند رو اتیش جلز ولز میزدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم کلاس اولیه و شیطونه چند باری معلم سرکلاس نگهش داشت نذاشت بره زنگ تفریح من شاکی شدم اگه اینکار رو کرده بود که باهاش برخورد میکردم

هنر معلمه که بتونه بچه رو جذب کنه

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

جوابمو نداد منم رفتم فرداش جلسه مددرسه بعد سر جلسه پیش مادرا گفتم بهت پیام دادم جواب ندادی چرا دخترمو نشوندی رو جا یخ گف شلوغ کرد حرف میزد گفتم من ۳۰ سالمه میشینم کنار ی خانوم حرف میزنم از بچه ۷ ساله توقع داری لال بشه سر کلاس؟گف داری بی حرمتی میکنی الان زنگ میزنم مدیر بیاد گفتم سریعتر وگرنه خودم نیرم پیشش

جوابمو نداد منم رفتم فرداش جلسه مددرسه بعد سر جلسه پیش مادرا گفتم بهت پیام دادم جواب ندادی چرا دخترم ...

معلم های الان بی اعصابن

منم امسال خیلی صبوری کردم

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

گفتم دختر من سوزش ادرار گرفته عفونت ادراری گرفتم بحاطر زمین نشسن ب خداوندی خدا اگه جلو این معلم گرفته نشه میرم ازمایش میگیرم ازش علتشم میگم دکتر بنویسه میبرم اموزش پرورش باقی کارارو  رو اونا انجام بدن

معلم های الان بی اعصابنمنم امسال خیلی صبوری کردم

بی اعصاب و از خود مرسی 

امروز معلم دخترم می‌گفت من کلاسم بهترین کلاس مدرسه است بعدم می‌گفت تعریف از خود نباشه 

حالا درصورتیکه واقعا  تعریف بیجا میکرد

امید آخرین چیزیست که میمیرد

وای مدیر صحبت کرد عذردخاهی کرد گف حق داری و خلاصه خیلی صحبتا من اومدم خونه گعتم خب تکرار نمیشه دیگه وای امروز بچن اومده خونه میبینم با ۴ تا غلط اونم فقط نزاشتن تشدید پاشده بچمو بیرون کردهداز کلاس برده دفتر و پیش دوساش بیرون کلاس نگهداشته تهدیوم کرده ک امسال نمیزارم بری دوم