2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه کلاس اولی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارشون غیر قانونی این بچه تازه وارد مدرسه شده از قانون مدرسه چیزی سرش نمیشه کوچیک و بی جونن چطوری اخ ادم دلش میاد من خودم دبیر متوسطه هستم بچه ها سرکلاس مدام حرف میزنن حتی وسط تدریس یا تکلیفی که بهشون میدم رو انجام نمیدن بهونه میارن بعدباید من تنبیه شون کنم مگه الکیه حتما برو اموزش و پرورش ولش نکن 

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

کارشون غیر قانونی این بچه تازه وارد مدرسه شده از قانون مدرسه چیزی سرش نمیشه کوچیک و بی جونن چطوری اخ ...

سلام قشنگم رفتم امروز کلی دادو بیداد کردم گفتم هر جور شده کلاس بچمو عوض کن عوض کردن فقط الان دخترم استرسش زیاده تووخونه هر چن تا دیکته بگم‌میمویسه باز رفته مدرسه دیکته گفتن غلط زیاد داشته علتش چیه؟خب میگم اگه مشکل یادگیری باشه مسلما تو خونه هم نباید چیزی بلد باشه خیلی گبج شدم چجور برخورد کنم باهاش عزیزم بعنوان ی دبیر راهنماییم کن

سلام قشنگم رفتم امروز کلی دادو بیداد کردم گفتم هر جور شده کلاس بچمو عوض کن عوض کردن فقط الان دخترم ا ...

کارخوبی کردی بچه گناه داره 

به خاطر استرس و رفتار معلم هست ارام ارام خوب میشه 

سعی کن باهاش تو خونه بازی های فکری انجام بدی براش داستان بخون تا این اتفاق رو فراموش کنه خیلی عجله نکن با معلم جدید هم صحبت کن دراین مورد 

زیاد به بچه فشار نیار خودش راه میوفته یکم باید تحمل کنی

کارخوبی کردی بچه گناه داره به خاطر استرس و رفتار معلم هست ارام ارام خوب میشه سعی کن باهاش تو خونه با ...

باهاش چجور تمرین کنم؟چطوری بگم دقت کنه تو کلاس اگروز باز دیکته داشتن غلط نوشته نعلن جلو کل کلاس اسمشو برده میخام بکشم اون عوضی رو 

دیروز بهش ۳ تا درس دیکته گفتم کلا ۲ تا غلط داش امروز ۵ تا غلط 

خدا کنه درس شه وای دارم دغ میکنم بچمو معلم عوضی نابود کرد

چقد تمرین کنم تو خونه چطوررباهاش برخورد کنم ک بدونه هم باید درساشو یاد بگیره همم بازی کنه 

باهاش چجور تمرین کنم؟چطوری بگم دقت کنه تو کلاس اگروز باز دیکته داشتن غلط نوشته نعلن جلو کل کلاس اسمش ...

به خاطر اینکه تو کلاس دورش شلوغه ولی تو خونه نه

بازی پیدا کردن تفاوت های عکس

یا ببرش تو اتاق بگو به وسایل این اتاق خوب نگاه کن بعد چشم هاشو ببند چندتا وسیله رو جابه جا کن بهش بگو حالا چه وسیله ایی تغییر کرده 

پازل بده بهش انجام بده

براش کتاب قصه بگیر خودش بخونه با کلمات بیشتر اشنا بشه

توی خونه زمان املا گفتن تلویزیون رو روشن کن دورش شلوغ باشه اینجوری سعی میکنه حواسش رو جمع کنه 

با عصبانیت باهاش برخورد نکن تا بچه زده بشه بهش بگو اگه مثلا سه تا از املا هاتو بدون غلط یا حداقل فقط یه غلط بگیری یه جایزه داری حالا حتما نباید یچیزه بزرگ باشه درحد توان 

وقتی داری بهش املا میگی کنارش نشین اگه دخترت تو پذیرایی هست تو برو توی اشپزخونه 

سعی کن خیلی بهش فشار نیاری

املا بادکنکی روی بادکنک املا بنویسه 

یا یه خورشید درست کن به چهار قسمت تقسیم کن روش املا بنویسه 

حروف رو به صورت کارت درست کن و تو یه جمله بگو تا کلمه هارو کنار هم بذاره

به خاطر اینکه تو کلاس دورش شلوغه ولی تو خونه نهبازی پیدا کردن تفاوت های عکسیا ببرش تو اتاق بگو به وس ...

وای مرسی ریحان جون خیلی ایده هات برا یادگیری جالب بودن ممنونم ازت مرسی ک وقتتو گذاشتی جتما امتحان‌میکنم

خوبه آفرین حداقل مادرایی مثل شما هستن از حق بچشون دفاع میکنن من که مثل گلابی هستم.نتیجش هرچی شد بیا ...

رفتم گفتم بابد کلاسشو عوض کنین سخت بود برام اخر سالی ولی اگه عوض نمیشد اتفاق بدتری میفتاد