2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه کلاس اولی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 54 پست
وای مدیر صحبت کرد عذردخاهی کرد گف حق داری و خلاصه خیلی صحبتا من اومدم خونه گعتم خب تکرار نمیشه دیگه ...

مستقیم برو پیش مدیر گزارش بده و بگو دفعه ی بعدی وجود نخواهد داشت چون با مدرک پزشکی میرم اداره و تا این معلم اخراج نشه بی خیال نمیشم

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

وای دخترم اومد خونه مث ابر بهار گریه میکرد و ب خودش میلرزید دتشتم سکته میکردم حالم وحشتناک بود اول ب مدیر ویس دادم گفتم فردا میام مدرسه تکلیفمو با این خانوم یسره کنم بعدم زنگ زدم اداره ک جواب ندادن ساعت کاریشون تموم شده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبور بودی زن ... تا همین جا هم جا داشته معلمو میکشوندی به اداره

حماقت کردم ن صبوری این معلم امسال چهارمین دانش اموزیه دختر من که پا اولیارو کشیده تو دفتر و داد و بیداد کردن مشکل روان داره

برو معلوم تهدید کن بگو اگه دست از لجبازی برداره میری منطقه با مدارک پزشکی هر جور شده باعث اخراجش میشی

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
وای دخترم اومد خونه مث ابر بهار گریه میکرد و ب خودش میلرزید دتشتم سکته میکردم حالم وحشتناک بود اول ب ...

اول فردا برید مدرسه ، مدیرا خیلی ناراحت میشن سریع بری اداراه با مدیر اتمام حجت کنید ازالاتم خوب باهاش درس کار کنید که ازتون آتو نداشته باشه چون نمیتونه کارنامه الکی بده چون شما میتونید درخواست کلربوک و آزمون های که گرفته رو بدید 

امید آخرین چیزیست که میمیرد
وای دخترم اومد خونه مث ابر بهار گریه میکرد و ب خودش میلرزید دتشتم سکته میکردم حالم وحشتناک بود اول ب ...

چه معلم عوضی هست. بگو اصلا بچه هیچی بلد نباشه. این رفتاره

بگو به مدیر دختر من رو داره قربانی لج و لجبازی خودش میکنه. چون من به شما اعتراض کردم دق دلیشو سر دختر ۷ ساله خالی میکنه. اصلا با اجازه کی دختر من رو تنبیه کرده؟ فدای سرش که اشتباه نوشته. با این معلم بهتر از این نمیشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.