2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه کلاس اولی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 54 پست
فردا برم‌چی بگم چون خون جلو چشامو گرفته دخترمو نابود کرده معلم لاشی

ببین عزیزم رک میگم تو واسه بچت ۸ سال زحمت کشیدی جز اون ۹ ماه 

اون ک نمیتونه از خودش دفاع کنه وظیفه شماست اما تهدید و فحاشی نکنی 

ترجیحا کلاس بچتم عوض کن تا این یک ماه تموم شه 

سال جدید هم مدرسشو عوض کن

کاش اونی ک دوسش داشتم دوسم میداشت:)لطفا جایی نظر میدم جز استاتر کسی دخالت نکنه😊کاربر۹۸/درخواست دوستی نمیپذیرم/اک دست دو نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول فردا برید مدرسه ، مدیرا خیلی ناراحت میشن سریع بری اداراه با مدیر اتمام حجت کنید ازالاتم خوب باها ...

ب مدیر شب زنگ زدم نتونسم واسم تا صبح گفتم فردا من میام مدرسه از صبح ب حرمت شما ک خیلی متانت و ادبتون بالاس ب اداره زنگ نزدم ک اسم مدرسه بدنشه مدیریت نکنید من میرم اداره گف بهتر ک اول ب خودم گفتی

چه معلم عوضی هست. بگو اصلا بچه هیچی بلد نباشه. این رفتارهبگو به مدیر دختر من رو داره قربانی لج و لجب ...

اره منم حرفم هنینه میگم زنیکه روانی شل مغز اگه بخاد بیفته دختر من میفته چرا اینجوری ب خورد میکنی 

اخه اخترم خیلی باهوشه اولای سال همین معلم عوضی دخترمو میاورد میگف باهوش نرین شاگردمه انقد رو هوا میگیره همه میو بعد انقد سر شلوطعی بچم تنبیهش کرد اعتماد بنفسش صفر شده

ب مدیر شب زنگ زدم نتونسم واسم تا صبح گفتم فردا من میام مدرسه از صبح ب حرمت شما ک خیلی متانت و ادبتون ...

فردا هم خیلی با مدیر مودب باش خیلی خوب جواب میگیری 

بگو شما بفرمایید چه طوری حل کنم مشکلمو 

داد و بیداد هم نکن ...نزار آشوب بشه تو مدرسه که بچت بفهمه تو ذهنش بمونه

امید آخرین چیزیست که میمیرد
ببین عزیزم رک میگم تو واسه بچت ۸ سال زحمت کشیدی جز اون ۹ ماه اون ک نمیتونه از خودش دفاع کنه وظیفه شم ...

دقیقا میدونی اشتباه از من بود بار اول ک اومد گف جریمه گفتم عب نداره بار دومم اونی بود بار سوم باید نیرفتم ادبش میکردم ک ب اینجا نمیکشید

خودموخیلی سایتارو گشتم تشدید هر دو تا نزاشتن ی غلط حساب نیشه این عوضی با بچم لج کرده دو هفتهوهم بیشت ...

من دخترم دومه و خانومشون اصلا تشدید و سرهم جدا رو غلط نمیگیره

فردا هم خیلی با مدیر مودب باش خیلی خوب جواب میگیری بگو شما بفرمایید چه طوری حل کنم مشکلمو داد و بیدا ...

اتفاقا وسط حرفام خیلی ازش تعریف کردم چون واقن جا تعریف داره خیلی با ثبات و محکمه حیلی مدیر خوبیه

اتفاقا وسط حرفام خیلی ازش تعریف کردم چون واقن جا تعریف داره خیلی با ثبات و محکمه حیلی مدیر خوبیه

خوب همین فرمونو برو فقط یادت باشه خونسرد باشید و داد نزنید اونوقت مدیر هم بهتون حق نمی‌ده محکم و قاطع باش ولی آرومو متین

خوب همین فرمونو برو فقط یادت باشه خونسرد باشید و داد نزنید اونوقت مدیر هم بهتون حق نمی‌ده محکم و قاط ...

امیدوارم بتونم دو هفته بیشتر نمونده تا پایان سال زنیکه لعنتی روانمو بهن ریخت