2777
2789
عنوان

طلا که ارزون شده

315 بازدید | 16 پست

دوستان منم پس انداز طلا دارم 

ولی نمی دونم چرا بعضی ها ناراحتن !

نمی دونم متوجه شرایط واقعی نیستین !

من حاضرم کل سرمایه ام صفر بشه ولی همه جوونا بتونن به ارزوهاشون برسن 

همه ماشین بخرن خونه بخرن اینقدر حسرت به دل زندگیشونو سپری نکن 

عیدا بتونن همه لباس بخرن

همه بتونن هفتگی چند بار گوشت قرمز و مرغ و ماهی بخورن 

اینقدر کوتاه فکر نباشید 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا بابای منم کلی طلا و دلار داره ولی عین خیالش نیست

چون خودش جوون داره می دونه اگر ایران بره سمت ارزونی برای همه جوونا از جمله بچه های خودش خوبه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
چون خودش جوون داره می دونه اگر ایران بره سمت ارزونی برای همه جوونا از جمله بچه های خودش خوبه

اصلا هیچی مهمتر از موادغذایی نیست 

روزانه خریداری میشه و کلللللییییی سود میکنه ادم اگه ارزون بشه 

وقتی مسکن که اصلی ترین نیازه ارزون نشه چه فایده، وقتی خوردو خوراک و پوشاک و ماشین ارزون نشه چه فایده،

الان حتی خیلی از جوونا که نمیتونن ازدواج کنن اصلی ترین دلیلش همین مسکن به حدی گرونه که خریدش هیچی حتی برای رهن و اجاره اش هم به مشکل میخورن، وگرنه طلا مهم نيست 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...