2777
2789
عنوان

قدیم چه جوری هم پنج شیش تا میزاییدن هم کار کشاورزی میکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 39 پست
خب پس نباید بلانسبت زر بزنن بگن بچه دار شید ، کلی به زنداداشم و داداشم گفتن بیارید بیارید اونا نمیخو ...

بنطرم از اپل نباید روی کمک کسی حساب باز کرد 

شاید شرایطی پیش بیاد مثال حتی دور از جون مادر مریضی ای بگیره که نیاز به عمل و استراحت داشته باشه و نتونه بچه رو نگه داره 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطرم از اپل نباید روی کمک کسی حساب باز کرد شاید شرایطی پیش بیاد مثال حتی دور از جون مادر مریضی ای ب ...

اره به نظرم یا کلا نباید بچه دار شد یا اگه بچه دار میشی باید حداقل واسه چند سال قید ارزوها و اهداف و شغلت رو بزنی و دربست در اختیار بچه باشی .

من ترجیحم اینه به خودم و اهدافم اهمیت بدم و بچه دار نشم .

البته مادرم به بچه های خودشم اهمیت نمیده بعد بخواد به نوه ش اهمیت بده 😂 ما رو فقط به عنوان حمال خودش زاییده میخواد به جمع حمالا نوه هاش هم اضافه بشن .

ولی من همینجوریش مامانم حق زندگی رو تا حد زیادی ازم گرفته و همه دردسراش رو سر من و داداشمه .

نمیخوام یه بچه هم بیاد و نصفه دیگه از حق زندگیمو اون بچه ازم بگیره

خب پس نباید بلانسبت زر بزنن بگن بچه دار شید ، کلی به زنداداشم و داداشم گفتن بیارید بیارید اونا نمیخو ...

خب خیلی ها طرز فکرشون این نیست که با بچه آوردن بدبخت میشن، خیلی ها با بچه بیشتر از زندگیشون لذت میبرن، شما وقتی فکرت اینه نباید بچه بیاری حتی اگه مادرشوهرش یا مادرت بگه بچه بیار ما بزرگش میکنیم

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
اره به نظرم یا کلا نباید بچه دار شد یا اگه بچه دار میشی باید حداقل واسه چند سال قید ارزوها و اهداف و ...

خوشحالم که آنقدر عاقلانه و منطقی برخورد میکنید 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

از اون 6 تا اگه شانس میاوردن یکیشون نمیمرد بقیه شون به گشنگی و بدبختی بزرگ میشدن

قدیم امید به زندگی کم بود و نرخ زاد و ولد زیاد 

واضحه که چطور

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

مادربزگم ۱۰ تا بچه داشت ولی بیشتر کارا  رو خود بچه ها انجام میدادن غذا پختن. چرای گوسفندان، نون پختن ، رفت و روب و  و شست و شو...اگه هم سرپیچی میکردن چنان میزدشون 

مثلا یبار با قیچی چنبار زد تو سر پسرش که سرش شکست

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خب خیلی ها طرز فکرشون این نیست که با بچه آوردن بدبخت میشن، خیلی ها با بچه بیشتر از زندگیشون لذت میبر ...

درسته ، من الان این طرز فکر رو دارم البته ۲۴ سالمه و تازه ازدواج کردم و یک ساله لیسانس گرفتم . احساس  میکنم هنوز خودم به ارزوهام نرسیدم و از اون طرفم مسئولیت ها و تروماهای زیادی از مادرم رو گردنمه .

واسه همین بچه دار شدن رو از بین رفتن ارزوهای خودم میدونم .

شاید مثلا تو ۳۳ سالگیم به این نتیجه برسم که بچه میخوام و ارزوم بشه بچه