2777
2789

دکتر اشرفی

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم کوچکشون ؟

محمودرضا اشرفی

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

ببین من یک ماهه درد شدید تو باسن دارم با حالت سری فکر کنم ام اس باشه سنگینی پا

مشکل هورمونی زنان نداری؟

چون اندومتریوز هم میزنه به دیسک و این چیزا

یه سونوی شکم و لگن انجام بده اگه انجام ندادی 

مشکل هورمونی زنان نداری؟چون اندومتریوز هم میزنه به دیسک و این چیزایه سونوی شکم و لگن انجام بده اگه ا ...

سونو شکم لگن انجام دادم جوابش هنوز نیومده 

دردم مداوم و بی وقفه شده 

مشکل هورمونی زنان نداری؟چون اندومتریوز هم میزنه به دیسک و این چیزایه سونوی شکم و لگن انجام بده اگه ا ...

سی تی شکم انجام دادم مشکلی نبود 

درد تو هر دو باسنم هست مشکوک شدم کلا 

ببین دور از جونت فکر کنم ام اس نیست 

ام اس بینایی دچار مشکل میشه یا اندام کلا از کار می افته 

یکی از بهترین متخصصا تو ایران برای ام اس دکتر صحراییان هست که مثکه دیگه به کسی وقت نمیده حالا چطوری میشه ازش وقت گرفت رو نمیدونم 

بیمارستان امام خمینی هم بخش ام اس و صرع داره و متخصص های خوبی داره 

یکیش عباس تفاخری هست من خیلی قبولش دارم مطبش اگه اشتباه نکنم بلوارکشاورز هست 

حالا اگه میخوای مطمئن بشی اول با یه متخصص مغز و اعصاب انلاین ویزیت شو اگه لازم شد بهت ام ار ای مغز بده که خیالت راحت بشه 

منم مشکل بینایی داشتم دکتر چشم گفت حتما ام ار ای مغز انجام بده با اینکه با دکتر مغز و اعصاب ویزیت شدم و گفت فکر نکنم مشکل مغزی باشه ولی بازم ام ار ای رو نوشت خداروشکر هیچیم نبود

حالا اگه خدایی نکرده مشکلی بود بیا بازم بهت راهنمایی کنم چون خیلی مغز و اعصاب میشناسم تو ایران ولی به نظرم مشکل مغزی نیست 

ببین دور از جونت فکر کنم ام اس نیست ام اس بینایی دچار مشکل میشه یا اندام کلا از کار می افته یکی از ب ...

اخه عزیزم بدنم چند بار التهاب داد الان باسنم سنگین شده 

این دکتر تفاخری خوبه ؟