2777
2789

برای تولدم فقط کیک و تنقلات گرفت اورد با اینکه سال اول بود 

الان چندروز دیگه تولدشه نمیدونم کادو بخرم بفهمه کارش زشت بودو باید کادو نیداد یا نه مثل خودش رفتار کنم از اونورم میگه از کیک و اینا خوشش نمیاد بخرم واسش همون شام بریم بیرون من حساب کنم یا هدیه هم کنارش بدم یا فقط هدیه خالی بدم چیکار کنم؟

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حد خودش رفتار کن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

به نظرم همون شام اوکیهشاید از اون آدماییه که کلا کادو براش مهم نیس

خودمم نظرم بیشتر رو شامه ولی گفتم شاید کادویی چیزی لازم باشه کنارش بدم که بفهمه مناسبت تولد کادو باید بدن اره تقریبا

کاری که دوست نداره نکنخیلی از آقایون تولدبازی و کیک دوست ندارن

نه کیک و اینا نمیخرم میخواستم شام بریم بیرون مهمون من ولی تردید داشتم هدیه هم لازمه بدم وقتی خودش نداد یا نه