2777
2789
عنوان

چرا نی نی یار دیگه تاپیک حذف نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 22 پست
این چند روز که لینک میفرستادم حذف نمیکردین یعنی تاپیکام مشکلی داشتن از نظرتون؟

مثلا چه تاپیکی

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چه تاپیکی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3983819/تقصیر-منه-که-خواستگارم-مورد-داره

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

فقط قبل از اسمش یه@ میزاری

سلام

برای آینده:

همیشه اول وقت بفرستین روزهای زوج بین ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۱ صبح

⬅️ اگر دیدین حدف نشد ⬅️ دوباره همون روز ⬅️ اما توی یک پیام جداگانه دیگه ساعت ۱۴ تا ۱۵ بفرستین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام خوبین هنوزم قرص اعصاب مصرف نیکنی؟ وسواستون خوب شد

سلام عزیزم 

هنوز میخورم 

وسواسم که خیلی برطرف شده و خوب شده 

ولی همچنان دارو میخورم به خاطر اضطراب 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

چند ساله دارو میخورید؟ چه دارویی؟

والا من از پونزده سالگیم دچار اضطراب پس از سانحه شدم به خاطر یه اتفاقاتی از بیست سالگیم شروع کردم ولی چون درمان رو هی ول میکردم و پیش دکتر خوب نمیرفتم درمانم کامل نشد الان هشت سالی میشه دارو میخورم 

داروهای اصلیمم در حال حاضر چهار تان در تعداد مختلف میخورم