2777
2789
عنوان

بچه دوم بیارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 61 پست

به نظرم تو این مساله فقط و فقط خودتون باید تصمیم بگیرین شرایط جسمی، روحی، مالی همشون تاثیرگذارن.

من به شخصه تک فرزندی رو نمیپسندم از قدیم هم با خودم میگفتم یا نمیارم یا اگه آوردم دو تا رو میارم. ولی شرایط آدما فرق داره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیم رو خودت و همسرت باید بگیری

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ب اینم فکر کن بعد از ۲۰۰ سال عمر با عزت خودت و همسرت، بچه ت کسیو داره ک ی حالی ازش بپرسه؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ببین من به این نتیجه رسیدم با تحقیق 

که در هر دو صورت آدم پشیمون میشه 

پس بهتره با روان آروم آدم پشیمون میشه 

چون با روان داغون پشیمون بشی عواقب بدتری داره 

خیلی ساده گفتم 

تصمیم با خودت

چقدر شرایط شما شبیه منه عزیزم فقط واسه من بخوام بیارم سومی میشهمنم ۳۸ سالمه و باردار شده بودم که قلب ...

من هماتوم داشتم استراحت نکردم. و قسمت نشد بمونه

الان شما بچه دیگه داربن؟

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بستگی به خودتون داره 

اگه شرایط ۱۰۰ درصد عالی هست بیارید 

با این چیزایی که گفتین بچه نیاری بهتر هست

هم خودتون اذیت میشین چون دست تنها هستین و هم با توجه به سنتون، کم تر حوصله بچه دارین

خرج بچه هم واقعا خیلی زیاده. اون بچه آینده میخواد

اگر دلیلت پسرته با سن بالا و شرایط مالی متوسط تک فرزندیش لطف بهشه

آره دلیل اصلی پسرمه و اینکه خودم دو سالی میشه که مربی موسیقی  کودکان  هستم  و خیلی باعث شد که از فشار روحی که یه دوره بحرانی داشتم عبور کنم و الان برای بچه دوم باید کار را کلا کنار بزارم و دنبال اون نرم و این هم موضوع  دیگه ای که دو دلم کرده از یه طرف میگم پسرم گناه داره بی کس و کار میشه بالاخره هیچکس جای خانواده را نمیگیره از یه طرف هم میگم خودم را باید فراموش کنم 

نمیدونم عزیزم من بخاطر دل خودم دوتا اوردم

ولی واقعیت اینکه خواهر برادر در اینده هیچ کمکی بهم ندارن مخصوصا بعد ازدواج و مخصوصا پسرا که من دوتا پسر دارم هرکی میره سو زندگی خودش

و اینکه سختی بچه داریش خیلیه سختی زایمان دوم خیلی بیشترع ولی خب بچه برای پدر مادر امید و انگیزست

مامان دوتا گل پسر

سابقه سقط داشتی؟ دلیل سقطت رو میشهلطف کنی وبگی اخه منم هفته ۷بارداری هستم۳۶سالمه و بارداری سوممه

نه عزیزم اصلا سابقه نداشتم و خیلی هم داغون شدم به خاطرش😞

هیچ دلیلی هم نداشت فقط قلبش تو شش هفته و سه روز  از کار افتاده بود ،خودش هم راحت سقط نمیشد هر کاری کردم ، دیگه در نهایت تو ۹ هفته و ۳ روز مجبور شدم تو بیمارستان با قرص و نهایتا کورتاژ سقط کنم

نتیجه آزمایشات پاتولوژی هم خوب بود ، دکتر گفت گاهی وقتا اینطوری میشه یهویی

الان تازه سه ماه شده سقط کردم 

تو رو خدا اصلا نگران نشو ، خدا خودش برات حفظش کنه 🌸

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ببین من به این نتیجه رسیدم با تحقیق که در هر دو صورت آدم پشیمون میشه پس بهتره با روان آروم آدم پشیمو ...

باور میکنید وقتی با مادرای دو بچه حرف میزنم میگن نه یکی کافیه و مادرهای تک فرزند میگن نه ما پشیمونیم دومی لازمه دقیقا حرف شما 

اگه برای تنهایی پسرت میخوای بیاری اونا همینجوری حداقل۸سال اختلاف سن دارن که مسلما هم بازی نمیشن مخصوصا اگه هم جنس نباشن 

پسر شمام الان توجه زیادی رو برای درساش میطلبه سن شمام یکم بالا رفته و بعد۸سال بزرگ کردن دوباره ی نوزاد خیلی سخته با وجود ی بچه مدرسه ای و دست تنها

الانم خرج بچه سر به فلک گذاشته همین خرج پوشک و شیرخشک و دکتر کلی میشه

اگه پسرتون تنهاس یا حوصلش سر میره باشگاه و خانه بازی و پارک گزینه های بهترین

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎