2777
2789
عنوان

بچه دوم بیارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 61 پست
نه عزیزم اصلا سابقه نداشتم و خیلی هم داغون شدم به خاطرش😞هیچ دلیلی هم نداشت فقط قلبش تو شش هفته و سه ...

دقیقا منم سه ماهی میشه سقط کردم خدارو شکر خودش افتاد

دکتر منم گفت اگه بخواد بمونه میمونه زیر سه ماه .انشالله هر چی خیره همون بشه عزیزم

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هماتوم داشتم استراحت نکردم. و قسمت نشد بمونهالان شما بچه دیگه داربن؟

اتفاقا من استراحت هم کردم ولی بازم قسمت نبود بمونه برامون

آره عزیزم دو تا دارم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من استراحت هم کردم ولی بازم قسمت نبود بمونه برامونآره عزیزم دو تا دارم

خدا حفظشون کنه برات به نظرم کافیه 

باز نظر خودت و شرایط خودت مهمه

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اول باید با همسر خودتون مشورت کنید

دومین توصیه که به شما دارم این اگه تصمیم گرفتین ان شاالله بچه داردبشین حتما از همین الان یکم پول تیکه تیکه کنار بزارین نمیخوام انرژی منفی بدم ولی جدا تو اطرافیان میبینم حالا من خودم ۲ سال و خورده ای پیش زایمان کردم همه از هزینه ها مینالن. آزمایشات سونوها وسایل جانبی به شدت گرون شده حتما یکم پول کنار بزارین از خرج های اضافه یه کوچولو بزنید ک بهتون اون زمان فشار نیاد

و در آخر اینکه بچه دوم کلا حال و هوای خونه عوض میکنه درست سخته ی ۲ سالی ۳ سالی باید از کار فاصله بگیرین ولی قشنگه به نظر من تصمیم درستیه اگه همسرتون هم راضی باشه 

مادر دو دختر زیبا 💕
پدرشوهر من پول داشت و برا بچه هاش نخرید ۸ سال طول کشید تا ما تونستیم ی ماشین بخریم.چ اشکالی داره؟ هر ...

ما هم همینطور 

منم پدر شوهرم هشت تا خونه و چند تا کامیونو مغازه داره و دو تا بچه هم بیشتر نداره ، هم برادرشوهرم مستاجره هم شوهر من مستاجره ، برا هیچ کودوم نه عروسی گرفت نه حتی هزار تومن کمک کرد که تازه اون هیچی .

هفت هشت سال از دو تا داداشا بیگاری کشید و اینا برا باباشون بدونه هیچ دستمزدی کار کردن ولی خب باباشون همیشه میگفت هر چی میخرم مال شما دو تاست بعد گفت زن بگیرید ، بعد که زن گرفتن دستشونو گذاشت تو پوسته گردو .

ما هم الان تقریبا یه ساله سر زندگیمونیم و اگه کمکه بابام نبود و تلاش های همسرم و خودم نبود الان باید تو چادر زندگی میکردیم مثله برادرشوهره بدبختم که الان داره تو سوییته اجاره ای زندگی میکنه

دیگه افکار با هم فرق داره یکی چون تو جوونی سختی کشیده نمیتونه تحمل کنه که بچه ش تو جوونی راحت زندگی کنه مثه پدرشوهر مادرشوهره من

یکی هم چون تو جوونی خودش سختی کشیده نمیتونه تحمل کنه بچه هاش سختی بکشن مثه پدر مادره خودم .

من میگم پراید رو میگیرم اگه پولدار بشم ماشینه بهتر نمیخرم و خودش اگه ماشینه بهتر میخواد خودش تلاش کنه تا ماشینه بهتر بخره .

البته من که هیچوقت تا خونه نخرم بچه دار نمیشم .

خدا حفظشون کنه برات به نظرم کافیه باز نظر خودت و شرایط خودت مهمه

راستش شوهرم خیلی دوست داره سومی رو بیاریم و اصرار داره خیلی هم طول کشید راضیم کرد بیاریم  😁

خودم هم البته بدم نمیاد دیگه 

ولی بازم هر چی خدا بخواد همون میشه

راضیم به رضاش🥺

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اگه برای تنهایی پسرت میخوای بیاری اونا همینجوری حداقل۸سال اختلاف سن دارن که مسلما هم بازی نمیشن مخصو ...

درسته واقعا حق با شماست ، اگر چه بچه خیلی دوست دارم ولی واقعیت را باید پذیرفت 

درسته واقعا حق با شماست ، اگر چه بچه خیلی دوست دارم ولی واقعیت را باید پذیرفت

عزیزم مادرمن تقریبا همسن شما بود که خواهرم رو دنیا اورد 

خیلی خیلی زجر کشید دست تنها با ی بچه مدرسه ای

صبحا منو میبرد مدرسه خواهرمم تو پتو میپیچید میبرد 

هربار مریض میشد مامانم میمرد و زنده میشد

منم واقعیتش حوصله بازی با خواهرمو نداشتم چون اختلاف سنیمون زیاد بود بیشتر دوست داشتم با دوستام و بچه های فامیل که هم سنمن بازی کنم

هر موقع فکر بچه افتادید ی سر برین بیمارستان اطفال شهرتون ببینید این طفل معصوما رو ادم کباب میشه براشون مادرشونم از کار و زندگی میوفته الانم که هر روز ی مریضی و ویروس میاد بچه ها طفلک همه در دکترن

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

عزیزم اول باید با همسر خودتون مشورت کنیددومین توصیه که به شما دارم این اگه تصمیم گرفتین ان شاالله بچ ...

معمولا همسرم حرفی نداره .  من اگر بگم نمیخوام هم حرفی نداره . یه جورایی تو این زمینه تصمیم با خودمه و این کارم را سخت تر کرده که خودم ب تنهایی بخ ام تصمیم به این مهمی را بگیرم

مهاجرت مگه کشکه😑😂

😂 خب من خیلی از دور و بریامو دیدم مهاجرت کردن واسه اون میگم

یکیشون فقط متخصص بود 

بقیه نه 

پسرعمه م دکترا داشت یه مدت هم تو انرژی هسته ای کار میکرد درامدش خوب بود تو مدت زمان کم خونه و ماشینه خیلی خوبی خرید نمیدونم چرا خوشی زد زیر دلش گذاشت رفت . الان کاناداعه

ولی پسرعموم دیپلم داشت و بدون تخصص ، الان انگلیسه لوله کشه ساختمانه.

یه پسرعمه دیگه م هم بدونه تخصص رفت آلمان اونم تو کافه کار میکنه 

ولی درامد و دخل و خرج به هم میخوره اونجا .

البته همشون غیرقانونی رفتن .

اولیه که اصلا فکر کنم اگه برگرده اعدامش کنن 😂😑

😂 خب من خیلی از دور و بریامو دیدم مهاجرت کردن واسه اون میگمیکیشون فقط متخصص بود بقیه نه پسرعمه م دک ...

اهان ار این نظر👌 

بیین برای مهاجرت اگر تخصص و پول داشته باشی زندگیت عالی میشه و گرنه خیلی فرقی نداره 

فرق داره هاااا اما خیلی نه 

انشاالله خودت و فامیلات موفق باشید

یکم از سخت هاش که میگی چیه میشه بیشتر توضیح بدی

البته این هم اضافه کنم احساس میکنم خانواده کامل تره و بچه اولم شادتره و بچه دوم هم داره تو محیط شلدتری نسبت به بچه اول بزرگ میشه چون برادرش هیلی دوسش داره و سرگرمش میکنه در کل به نظر من اگه بچت هم موافق باشه شک نکن