2777
2789
عنوان

بچه دوم بیارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا دارم ۳۱ سالمه واقعا اگه دومی رو نمیاوردم پشیمون میشدم چون الان اعصاب بچه دا ی ندارم خداروشکر باهم خوبن تنها نیستن نیازی نیست دنبال هک بازی باشن یا تنها حوصلشو سر نمیره 

۱۳۷۲
متوسط منظورت در چه حده؟اگه یه خونه و یه ماشین متوسط دارید و یه درامد حدودا سی تومنیهمین یه بچه کافیه ...

پدرشوهر من پول داشت و برا بچه هاش نخرید 

۸ سال طول کشید تا ما تونستیم ی ماشین بخریم.

چ اشکالی داره؟ هر کسی خودش باید تلاش کنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

منم سی و هشت ساله ام یه پسر هفت ساله دارم .دومی اقدام کردم تو هشت هفته سقط شد .خیلی دلم میخواد دوبار ...

چقدر شرایط شما شبیه منه عزیزم فقط واسه من بخوام بیارم سومی میشه

منم ۳۸ سالمه و باردار شده بودم که قلبش از کار افتاد تو نه هفته و سه روز سقط و کورتاژ شدم 🥺 

حالا واقعا نمیدونم دیگه میتونم بیارم یا نه 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یکم از سخت هاش که میگی چیه میشه بیشتر توضیح بدی

خب اینکه اولا اعصاب بچه داری آدم مثل قبل نیست و بچه اول هم توجه میخواد هم کمک تو درس و ....هم برای خواب بچه دوم بچه اول واقعا رعایت نمیکنه و کلافه کنندس ایت موضوع سرت یهو شلوغ میشه کارهات یهو چندبرابر میشن و تا مدت ها گیجی تازه خداروشکر وسر من رابطه اش با دخترم خوبه ولی اگه بخواد خسادت و ....بیاد وسط که دیگه دیوونه کنندس 

چقدر شرایط شما شبیه منه عزیزم فقط واسه من بخوام بیارم سومی میشهمنم ۳۸ سالمه و باردار شده بودم که قلب ...

سابقه سقط داشتی؟ دلیل سقطت رو میشهلطف کنی وبگی اخه منم هفته ۷بارداری هستم۳۶سالمه و بارداری سوممه

اگه با این دیدگاه پیش بریم که زندگی نکردیم .بچه نیار خونه نداری ماشین نداری به تعدا بچه باید خونه داشته باشی .بچه بی مسوولیت بار آوردن هنر نیست.بچه هم باید تلاش کنه 

سن داره میره بالا اگه بیاره باید اقدام کنه.شرایط مالی ممکنه بهتر بشه ولی دیگه سن بارداری برنمیگرده

مگه برا ماها خونه ماشین دادن؟

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40