2777
2789

امروز به پسر‌ عموم که دانشگاه تهران درس میخونه 

گفتم کاش منم ارشد یکی از دانشگاه های تهران قبول میشدم

گفت شما ازادیا هیچ وقت نمیتونید دانشگاه تهران قبول بشید امید الکی نداشته باش

حرفش درسته ها ولی من خیلی ناراحت شدم و اشک ریختم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین حقیقت اینه که همممه دانشگاه ها دارن افت میکنن و خب این شکاف علمی بین دانشگاه های دولتی و آزاد رو هم بیشتر میکنه 

اما برای ارشد دانشگاه خوب قبول شدن اصلا نشدنی نیست، دکتر احتمالش خیییییلی خیییییلی کمه بتونی از ارشد آزاد بری دکتری ی دانشگاه تاپ اما ارشد میشه 

چه ربطی داره

استاد من همه مقاطعشو دانشگاه آزادای شهرای دور قبول شده بود

الان درآمد ماهانش میلیاردیه

من خودم آزاد درس خوندم الان وکیلم، یکی دیگه از همکارام کارشناسی آزاد بود، ارشد دانشگاه تهران قبول شد

کلی دانشگاه تهرانی و بهشتی هم میشناسم که به هیچ جا نرسیدن

منم اوایل مث تو فکر میکردم، ولی تجربت بیشتر شه میفهمی دانشگاه مهم هست ولی نه در اون حدی که فکر میکنی و پیش خودت ازشون بت میسازی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

اوووه انگار اونجا چه خبره اصلا دانشگاه کسی بهت یاری نمیرسونه همه چی به خود ادم بستگی داره باید زیاد مطالعه داشته باشی  و حداقل تا ارشد یا دکترا ادامه بدی تا به جایی برسی 

استادمون پیام نور خونده تا دکتره و دو لیسانس رشته دیگه هم داره 

خلاصه میگفت باید تلاش کنی بستگی به دانشگاه نداره 

الان دکتره (اعصاب و روان) روانشناسی خونده) و استاد دانشگاه دوشهر درس میده 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐