2777
2789

ام ار ای دادم و دکتر گفت دیسک چهار و پنج داری و گرفتگی شدید ، که باعث شده کانال دیسک تنگ کنه و درد داشته باشی بهم دارو داده و گفته نباید بشینم و راه هم نرم و فعلا استراحت کنم 

الان حدود دو سه هفته هست دارو میخورم ، از قبل بهتر شدم اما امشب فهمیدم فقط با استراحت خوبم ،چون امشب رفتم عروسی با کفش پاشنه بلند و حدود دوسه ساعت هم نشستم ،الان خیلی شدید کمرم درد میکنه شده عین روز اول 

میخام بدونم تا کی باید استراحت کنم ؟ شما چیکار میکنین درد ندارین ؟ آخه سنی ندارم ۲۲سالمه 

گزارش ام ار ای هم میزارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تا کی ، بخدا هیچ کاری نمیتونم کنم ، امشب یه پتو نتونستم برا خودم بیارم

باید دوره اش بگذره هیچ وقتم اون آدم سابق نمیشی

منم یک ساله درگیرم کارمو رها کردم ورزشمو ول کردم فقط کارای عادی روزمره

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

باید دوره اش بگذره هیچ وقتم اون آدم سابق نمیشیمنم یک ساله درگیرم کارمو رها کردم ورزشمو ول کردم فقط ک ...

منم دیگه سرکار نمیرم ، متاسفانه دی ماه یه مراسم داشتیم بس که کار کردم اینجوری شدم و دردم شروع شد ، قبل عید ام ار ای دادم و از همون موقع کار نکردم دیگه 

من علت اصلیش ژنتیکه

ینی مادر زادی؟ من مامانم دیسک داشت اما الان خیلی وقته دردش نمیکنه خود به خود خوب شد ، خواهرمم داره ولی دردش نمیکنه و مشکلی نداره ، اما خالم عمل کرده