2777
2789
عنوان

کسی دیسک کمر داره یا سر در میاره از ام ار ای

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 45 پست
ینی مادر زادی؟ من مامانم دیسک داشت اما الان خیلی وقته دردش نمیکنه خود به خود خوب شد ، خواهرمم داره و ...

نه مادر زادی نه ، یعنی تو بستگان درجه یک دارم پس در معرضش بودم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با هزار امیدو و آرزو رفتم دنبال علاقه ام مربیگری بدنسازی و گرفتم

ولی بعدش فهمیدم دیسک دارم 

منی ک عاشق بدنسازی ام نمیدونم چکار کنم

فعلا فقط یوگا و استخر میرم

سالخوری تا همیشه  شروع دوباره  ۱۸ بهمن
من با هزار امیدو و آرزو رفتم دنبال علاقه ام مربیگری بدنسازی و گرفتمولی بعدش فهمیدم دیسک دارم منی ک ع ...

انشاالله یه روزی بتونی به کارت ادامه بدی 

یوگا خوبه برا دیسک؟ 

از قبل بهترم ،البته استراحتم کاری نمیکنم ،نمیدونم موندگار باشه یا ن شما دارو یا ورزش خاصی داری؟

منم اسفند ماه دردام شروع شده ی ماه خیلی سخت گذشت چون تازه فهمیده بودم فقط گریه و افسردگی تو یه ماه ۱۰ کیلو لاغر کردم الان ۸ جلسه رفتم فیزیوتراپی حس میکنم بهتر نمیشم سرپا میمونم کف پام داغ میکنه پای راستم کلا درد میکنه کمرم خسته میشه دوتا بچه دارم از زندگی افتادم شوهرم بیشتر کمک میکنه ولی قراره تا کی انجوری بمونه میگم نکنه دائم بمونه این دردا من میگم شاید دو سه ماهه برن قرار باشه دایم باشه اصلا نمیشه زندگی کرد

شما باید استراحت کنی آمپول پردنیزولون برا کمردردت هفتگی بزنی 

آمپول نوروبیون هم همین طور .خیلی خوبن 

روی قالی باید بخوابی تشک زیر پات نباشه 

سنگینی بلند نکنی 

خودتو با غذاهای مقوی تقویت کنی .آب جوجه بخور اگر نتونستی بجاش آمپول بکمپلکس بگو بزنن بهت .البته برا تزریق هم نرو بیمارستان که تو صف بایستی و کسی رو بیار منزل تزریق کنه 

اصلا خودتو عصبی نکن و ب خودت فشار نیار 

کفش تبی لوازم پزشکی ها دارن مخصوصا از همچنان تهیه کن و بیرون رفتی اوناره بپوش 

منم دیسک کمر دارم فقط میتونم کارای روز مره رو انجام بدم تو هم خیلی مواظب باش من اوایل خیلی درد داشتم مثل مار میخزیدم  تا دسشویی اینقد فیزیوتراپی و تب سوزنی رفتم که نگو

اصلا خوب نشدم نا اینکه یه دکتر رفتم یه آمپولی به کمرم زد خوب شدم

تو هنوز اولشی  خیلی مراقب باش از دسشویی فرنگی  استفاده کن پیاده روی و کار سنگین و وسیله سنگین برندار 

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
منم اسفند ماه دردام شروع شده ی ماه خیلی سخت گذشت چون تازه فهمیده بودم فقط گریه و افسردگی تو یه ماه ۱ ...

دقیقا جواب ام ار ای شما چی بود؟؟ چون دردت با من فرق داره 

ببین اول دارو بخور و استراحت کن اگر خدایی نکرده جواب نداد عمل میکنی اصلا هم گریه نکن چون بلاخره درمان میشه، درکت میکنم فعلا چون خودمم نمیتونم کاری کنم