2777
2789
عنوان

توروخدا به دادم برسید آبجوش ریخت روم دارم کباب میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول ماست یا رب گوجه بزن بعد پماد. زینک سیلور 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

عسل بزن امشب اگر نیست روغن اشپزخونه بزن  فردام ترمیم کننده سوختگی از داروخانه بزن .الآن هم زینک اکساید داری بزن .  

البته اگر تاول زده و تاول باز شده هیچیییی نزن فقط خشک نگه دار با دستمال کاغذی 💔

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

واقعا من از سفیده معجزه دیدم مخصوصا تو یخچال باشه، درجا سوزش رو میندازه و ترمیم کننده هم هست

نتونستم لایک کنم ،اره سفیده خنک  جوابه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

چاره ای نیست باید بری داروخونه پماد سوختگی الفا بگیری

صبح برو درمونگاه

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

خیلی مترسم جاش بمونه سوزش فدا سرم

جاش نمیمونه

خیالت راحت

بعد ازچند ماه میره

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

راجبع تاپیک قبلیاتم 

طلای کوچیک اجرتش بیشتره با اجرت پونزده درصد منم خریدم قبلا .البته همیشه بپرس. دوازده درصد منطقی تره. احتمالا چون طلات خیلی ریز بوده پونزده درصد شده . 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

کرمو با دستمال مرطوب پاک کن بعد با انگشتت سفیده رو بزن

نتونستم زرده جدا کنم باهم زدم همشو الان چیکار کنم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

چاره ای نیست باید بری داروخونه پماد سوختگی الفا بگیریصبح برو درمونگاه

ریکاو داشتیم تهشو زدم گفتن پاک کن

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

مامانتو بیدار کن

الان زرده و سفیده باهم زدم بعدش چه کنم فرش همه جا به گند کشیدم

نمیخواد بیدار شدنی بود تا حالا با جیغ هام بیدار میشد