هیچکس ی حالی ازش نپرسه تلفنی ناراحت میشوید مریضی هم در حد کرونا یا آنفولانزا یا چیز دیگه ای ک دوران نقاهت داشته باشه منظورم سرد درد یا سرماخوری ساده نیست فقط خانواده خودم و خانواده پدربزرگم زنگ میزنن و بابام مامانم اومدن عیادت دیگه هیچ
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
وقتی از فامیلای شوهر مریض بشن مجبورمون میکنن بریم عیادت با دست پر حدود ی تومن خوراکی اما همچنان الان عرضه ی زنگ هم ندارن میخام از این به بعد حتی مردن هم حالی نپرسم
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس چرا تا اونا ی چیزیشون میشن همه دسته جمعی میرن عیادت منو شوهرم هم مجبوریم بریم مرغ و کیسه برنج هم باید ببریم رسم
نه ناراحتی نداره .کسایی که مهم بودن تماس گرفتن دیگه .بعدش بیماری برای همه هست
از این ب بعد منم نمیرم
وقتی یکیشون مریض بشه مادرشوهرم چون ماشین ندارن زنگ و زنگ و زنگ تا شوهرم راضی بشه ببرش خونه طرف دیگه مجبوره خرید هم بکنه زشته دست خالی بره برادرشوهر های دیگه هم خودشون تنها میرن مادرشونو نمیبرن ک سمج نشه ب شوهر من