2777
2789

من هر پستی لایک میکردم برام می‌فرستاد یا مثاال در مورد بیماریم یا هرتجربم زیر پستی کامنت گذاشته بودم رو یه علامت تعجب یا یچیزی می‌نوشت بگه من دیدمت .حس خیلی بدی به این کارش داشتم اینجا تاپیک زدم همه گفتن بلک کن حالا که این کارو کردم زنگ زدم مادرم و کلی فحش داده 🤦من از بچگی از آدمای فضول بدم میومد واقعا حس راحتی نداشتم .مادرم میگه از بلاک درش بیار 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

چقد فضوووله😑بزار بسوزه باز نکن بدرک 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب ادم فضول و عقده ای

بیخیال وقتی گفتن دربیار ازبلاک الکی بگو درمیارم

ولی ب. هیچ وجه درنیار بزار بلاک بمونه خاک بر سر

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

از گوشی مامان و باباتم بلاکش کن😐

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
عجب ادم فضول و عقده ایبیخیال وقتی گفتن دربیار ازبلاک الکی بگو درمیارمولی ب. هیچ وجه درنیار بزار بلاک ...

باشه 😀من فکر کردم زیاده روی کردم الان پیام تورو میدم مطمین شدم کارم درست بوده

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی