2777
2789
عنوان

ابراز محبت +عکس 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3799 بازدید | 200 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش دارم ولی راه برگشت وجود نداره ب خاطر اینکه کم نیاره رفته کلی چرت و پرت پشت سرم گفته دلمو بد شکو ...

بگذر پشیمونه تو خوردش نکن به ایندتون فکر کن یه بار امتحان کن اگه نشد همیشه راه برگشت هست 

کسی هست؟    

من دیروز فرستادم که ندیده بودش چون نمیتونه گوشب دستش بگیره.جوابم نداد😅😅😅

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
نه چرا پیام بدم تازه 24 ساعت از قهرمون گذشته باید کمی بگذره هههه

آخی عزیزم قبلا که امضات را میخوندم حس خوبی بهم میداد الان دیدم عوضش کردی ایشالله دوباره صداش برات آرامش بخش بشه

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش
واقعا متاسفم برا اینجورمردا ک حرف خونشون رو میرن ب کسی میگن ..منم باشم نمیبخشمش

ن تنها ب خانواده اش ب برادرم ک اتقدر جلوش ابرو داری کردم برادرم 13 سال از من بزرگتره

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
اره دیگه فعلا صداش واسم مخل آرامشه تا بعد ببینم چی میشه ههههه

ولی هیچوقت نزارین قهراتون طولانی بشه

منو شوهرم اگه بحث کنیم قهر کنیم نهایت نیم ساعت قهره ولی سرسنگین میشم باهاش بعد تند تند حرف میزنه میگم من قهرمااا میگه خب قهر باش ولی حرف که باید بزنی😄اصلا قهر براش نامفهومه😁