اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگذر پشیمونه تو خوردش نکن به ایندتون فکر کن یه بار امتحان کن اگه نشد همیشه راه برگشت هست
ب خدا خیلی بهش فرصت دادم همیشه بهش میگم خبر بین خودمونو ب خانواده ها نگو این دفعه ن تنها ب خانواده خودش ب خانواده منم گفته حرفایی ک از داداشم ک 13 سال ازم بزرگتره رو شنیدم فراموش نمیکنم تا 3 روز زبونم بتد اومده بود از این همه دروغ
سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
ب خدا خیلی بهش فرصت دادم همیشه بهش میگم خبر بین خودمونو ب خانواده ها نگو این دفعه ن تنها ب خانواده خ ...
اخه دوسش داری...
ببین خب باهاش اتمام حجت کن ازش امضا بگیر بگو یه بار دیگه این کارو بکنی فقط طلاق یه فرصت دیگه به جفتتون بده حیفه اخه دوسش داری پشیمون میشی راس میگم بعدم طلاق به این راحتیا نیس بعدش هزار تا اقا بالاسر پیدا مبشه ..