2777
2789
عنوان

ابراز محبت +عکس 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3799 بازدید | 200 پست

مدت هاست نگفته ، خودمم بگم جوابی نمیده بهش 

اتفاقا دیروز داشتم تو چتامون میگشتم دیدم هفت ماهی میشه نگفته حتی عزیزمی 

هههه

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا پیام بدم تازه 24 ساعت از قهرمون گذشته باید کمی بگذره هههه

اره امضاتم عوض کردی😂😂😂

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
ای بابا خانواده ها نباید خبردار بشند حالا نمیشه درست بشه؟ یعنی میخواید جدا بشید که میگید حل نمیشه ...

دوسش دارم ولی راه برگشت وجود نداره ب خاطر اینکه کم نیاره رفته کلی چرت و پرت پشت سرم گفته دلمو بد شکونده... حالا اومده میگه من با عشق میخوامت ولی کارش قابل بخشش نیس برام...تهمتی ک بهم زده قابل بخشش نیس

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
بعد میگید چرا انقد خیانتا زیاد شده😣

مطمئنم تا آخر عمرمم نگم بهم خیانت نمیکنه این تنها حسنشه. ولی به خدا اینقد من یه طرفه محبت خرج کردم و چیزی ندیدم خسته شدم از وقتی دخترم به دنیا اومده دیگه اصلا منو نمیبینه خیلی دلم ازش گرفته .گریهههههه

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش
دوسش دارم ولی راه برگشت وجود نداره ب خاطر اینکه کم نیاره رفته کلی چرت و پرت پشت سرم گفته دلمو بد شکو ...

واقعا متاسفم برا اینجورمردا ک حرف خونشون رو میرن ب کسی میگن ..منم باشم نمیبخشمش

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
اره دیگه فعلا صداش واسم مخل آرامشه تا بعد ببینم چی میشه ههههه

ههههه

انشالا اکی میشه☺☺☺☺

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"