2777
2789

من از بنده خدایی خوشم میاد فامیله بهش زنگ زدم خیلی گرم باهام صحبت کرد با اینکه صمیمی نیستیم کلی ام حرف زدیم تازه گفت شبا تا دیر وقت سرکاره و کلی حرف دیگه بعد بهم گفت کار داشتی باهام گفتم ن ناراحتی پیام دادم گفت ن فقط چون شمارمو نداشتی تعجب کردم همین بحث ناراحتی نیست منم گفتم اگه مشکلی بود بگو لطفا بعد دوباره شروع کردیم حرف زدن و آخرشم شب بخیر گفتیم ! 

بعد داییش آمده بهم میگه بهش پیام نده به من گفته بهت بگم بیخیالش بشی و نمی‌دونم کلی پیام دادی زنگ زدی نصفشو جواب داده نصفشو ن در صورتی ک من فقط ی بار زنگ زدم این دروغه😐 

داییش پسرخالم میشه باهامم خیلی صمیمی ایم از من خوشش میاد حالا کاری ندارم ! 

فقط برام سواله چرا رفته به اون گفته ! و اینکه واقعا راسته حرفاش اینجوری گفته بنظرتون یا دروغ میگه؟ 

الان چیکار کنم بنظرتون زنگ بزنم بگم تو این حرفا رو زدی بد میشه .. یا چی 

الان دو روزه دیگه بهش پیام ندادم با پسرخالمم کلا حرف نمی‌زنم

نه زنگ بزن نه پیام بده

بین پسرا طبیعیه که همه چیو بگن

پسرخالتم اگه این موضوع رو نمیدونست نمیومد صاف بگه بهت.

چرا با فامیل اصن تیک و تاک میزنین🤦🏼‍♀️

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای دختر تو تاپیک قبلیتم گفتم دیگه اصلااا اصلااا به پسره نه زنگ بزن نه پیام بده

اخههههه چرا می‌خوام بفهمم واقعا همچین حرفی زده باید به پسرخالمم ثابت کنم دروغ گوعه چون من مطمعنم یارو همچین حرفی نزدهه😑 

نه زنگ بزن نه پیام بدهبین پسرا طبیعیه که همه چیو بگنپسرخالتم اگه این موضوع رو نمیدونست نمیومد صاف بگ ...

یعنی یارو واقعا گفته بهش بگو پیام نده؟ پس چرا آنقدر حرف زد میتونست خودش بگه🤦🏻‍♀ 

بابا چ تیک و تاکییی ما فقط حال خانواده رو پرسیدیممم بلخرع فامیلیمم حرفی بینمون رد و بدل نشد اصلا 😐

یعنی یارو واقعا گفته بهش بگو پیام نده؟ پس چرا آنقدر حرف زد میتونست خودش بگه🤦🏻‍♀ بابا چ تیک و تاکیی ...

بازم عزیزم هرچی بوده یارو به خودش گرفته

حتما چون فامیلین روش نشده مستقیم بگه بهت

چرا میخوای خودتو کوچیک کنی جلو همچین ادمی

برای صحت سنجی بنظرت خیلی غیر مستقیم بگوک دائیش چنین چیزی گفته

چ جوری غیر مستقیم بگم 

از ی سمت میترسم خودش همچین حرفی زده باشه از ی سمت دلم مطمعنه ک حرف اون نیست 

تازه میترسم بگم تو همچین حرفی زدی بفهمه با پسرخالم حرف میزنم 

بازم عزیزم هرچی بوده یارو به خودش گرفتهحتما چون فامیلین روش نشده مستقیم بگه بهتچرا میخوای خودتو کوچی ...

اگه پسرخالم ی درصد فقط ی درصد دروغ گفته باشه چی ؟

اگه پسرخالم ی درصد فقط ی درصد دروغ گفته باشه چی ؟

خودت دلت میخوادا

من با چیزی که از پسرا دیدم همه شون بلا اسنثنا همه چیو به هم میگن تازه اغراق هم میکنن اینکه دیگه داییشم هست دگ🤦🏼‍♀️

میخوای خودتو سنگ رو یخ کنی پیام بده عزیزم

آسمون باز شده همین یه پسر هست که خودتو واسش کوچیک کنی فداتشم