من چادریم از این که بخام برم عروسی و نمیدونم چ بپوشم در عذابم به هیچ عنوان هم نمیخام بدون چادر برم عروسی حال سوال دارم چادریا لطفا جواب بدین من چن تا کت دارم ولی دلم نمیخام مثل خیلیا با کت و شلوار برم عروسی، برای اولین بار میخام با عبا برم اونم با عبایی که خودم با چادر دوختمش و خوب از آب در اومده الان به نظرتون میشه زیرعبا کت پوشید؟ بد و زشت نمیشه و میترسم همه ی اقوام سپر بشن جلوم بگن این دیگه چ تیپی زدی🤭
یا صاحب الزمان بازم خودتو بهم نشون بده بزار این بار باهاتون حرف بزنم بزار یه دل سیر نگاتون کنم
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏