2777
2789

چیکار کردین ک اومده ب خوابتون جوابتون داده

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

کاش بگن

از مرداد ک بابام رفته

همه کاری  کردم

هرررر نذری دعایی بگید

هر توسلی

به همه رو انداختم هر شهیدی هر امامی

بازم بابام نیومد ب خوابم

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

مرده ها اجازه ندارن چیزی بگن

تو خواب همونقدر که خودت میدونی یا تو ضمیر ناخودآگاهته،جواب میدن

نه بیشتر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بگناز مرداد ک بابام رفتههمه کاری کردمهرررر نذری دعایی بگیدهر توسلیبه همه رو انداختم هر شهیدی هر ...

بعضیا اجازه ندارن

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

مرده ها اجازه ندارن چیزی بگنتو خواب همونقدر که خودت میدونی یا تو ضمیر ناخودآگاهته،جواب میدننه بیشتر

نه چیز انچنانی نیست 

فقط میخوام بهش اعتراف کنم ک دوسش داشتم 

بنظرت جواب میده؟ 

کاش بگناز مرداد ک بابام رفتههمه کاری کردمهرررر نذری دعایی بگیدهر توسلیبه همه رو انداختم هر شهیدی هر ...

من مامان بزرگم بعده ۳سال

محاله هر پنج شنبه به خوابم نیاد

خودش میاد تا یادم بیفته براش فاتحه بگم

یه وقتا انقد به خوابم میاد،خسته میشم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بله اومده ولی خودش اومد و ازم خواست پنجشنبه شبا مهمونی بگیریم بهم گفت وقتی پنجشبه ها مهمونی میگیریم ...

وای چه خوب

مرده ها اجازه ندارن چیزی بگنتو خواب همونقدر که خودت میدونی یا تو ضمیر ناخودآگاهته،جواب میدننه بیشتر

من وقتی ننه جونم مرد اومد ب خوابم و تعریف کرد

حتی گف کدوم قسمت بهشته!!

یعنی اسم جایی رو گفت وفنی من از خواب بیداز شدم اصلا نمیدونستم چی هس

بعد ک سرچ کردم و از بابام پرسبدم فهمیدم اسم یه قسمتی از بهشته

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

نه چیز انچنانی نیست فقط میخوام بهش اعتراف کنم ک دوسش داشتم بنظرت جواب میده؟

وقتی زیاد به این مسئله فکر کنی

حتما تو خواب میتونی بهش بگی

بعضیا اجازه ندارن

اینجام خدا فرق میزاره

کلا خدا خیلی زیاد فرق میزاره

وقتی زیاد به این مسئله فکر کنیحتما تو خواب میتونی بهش بگی

میخوام برم سر قبرش بهش اعتراف کنم و ازش بخوام بیاد بخوابم و جوایشو بگه

وقتی زیاد به این مسئله فکر کنیحتما تو خواب میتونی بهش بگی

سلام عزبزم 

یادمه شما رژیم لاغری گرفته بودید

الان هنوزم لاغرید؟

سلام عزبزم یادمه شما رژیم لاغری گرفته بودیدالان هنوزم لاغرید؟

سلام گل

آره سال۴۰۱ شروع کردم و بعده ۵ماه دیگه تثبیتم 

من پدرم وتو خواب دیدم که اومده تولدم برام یه پلاک طلا خریده

هفته بعدش اکسم که ۵ماه باهاش کات بودم زنگ زد بیا ببینمت وقتی رفتم گفت تولدت شاید نباشم الان هدیه اتو خریدم باز کردم دیدم یه پلاک طلاس

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم