2777
2789
عنوان

عبا با کت و شلوار

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 48 پست

من همیشه زیر چادرم لباسمو میپوشم اونجا چادر رو در میارم چون مجلس زنانه است یه عبا یا مانتو هم میذارم کنارم اگر آقایون وارد شدن سریع میپوشم 

فکر نمی‌کنم کت زیر عبا جالب بشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

اگه عروسی مختلط که حرفی ندارم.... اگه عروسی مردونه زنانه جداست... خوب چرا عبا... تو مجلس زنونه که غزیبه نیست... منم چادریم... ولی تو عروسی لباس مجلسی می پوشم🤷🏻‍♀️

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مدلی بپوش

یعنی با چادر ؟ 

اصلا میشه چادر بپوشم زیرش کت ؟

یا صاحب الزمان بازم خودتو بهم نشون بده بزار این بار باهاتون حرف بزنم بزار یه دل سیر نگاتون کنم 
این مدل عبا و چادر بپوش خیلی هم قشنگه عروسی یکی از اقواممون ،خواهرش که همسرشون نظامیه این مدل لباس پ ...

عباجلو بسته  اوکی 

ولی من عبا مشکی جلو باز دارم 

یه چادر مجلسی مشکی که از با سلام خریدم 

یا صاحب الزمان بازم خودتو بهم نشون بده بزار این بار باهاتون حرف بزنم بزار یه دل سیر نگاتون کنم 
عباجلو بسته اوکی ولی من عبا مشکی جلو باز دارم یه چادر مجلسی مشکی که از با سلام خریدم

پس توهمون کت و شلوارتو بپوش چادر مجلسیتو سر کن و بعد رفتی داخل بردار ،چون زیر عبا لباس مجلسی زیاد قشنگ نمیشه 

یعنی با چادر ؟ اصلا میشه چادر بپوشم زیرش کت ؟

این چادرا مجلسین از اینا بگیر زیرش کت شلوار یا عبا بپوش اگه مختلط

اگه هم نیس میتونی چادر نپوشی از تالار بیرون اومدی دوباره بپوشی

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

اگه عروسی مختلط که حرفی ندارم.... اگه عروسی مردونه زنانه جداست... خوب چرا عبا... تو مجلس زنونه که غز ...

حرفت حقه ولی من چون هیچ وقت بدون چادر نبودم برام سخته 

عروسی جداس مردانه و زنانه

من همیشه زیر چادرم لباسمو میپوشم اونجا چادر رو در میارم چون مجلس زنانه است یه عبا یا مانتو هم میذارم ...

اوکی مرسی بابت پاسخ قشنگت❤️

پس توهمون کت و شلوارتو بپوش چادر مجلسیتو سر کن و بعد رفتی داخل بردار ،چون زیر عبا لباس مجلسی زیاد قش ...

اوکی مرسی قشنگم🌹

این مدل عبا و چادر بپوش خیلی هم قشنگه عروسی یکی از اقواممون ،خواهرش که همسرشون نظامیه این مدل لباس پ ...

وای چقدر خوشگله لباس و چادرش

آدم اینا رو میبینه عاشق حجاب میشه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اوکی مرسی بابت پاسخ قشنگت❤️

❤️❤️❤️🤎

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
این چادرا مجلسین از اینا بگیر زیرش کت شلوار یا عبا بپوش اگه مختلطاگه هم نیس میتونی چادر نپوشی از تال ...

قربونت  چون عروسی دو روزه هست یکی از روزا از همین مدل استفاده میکنم💖