2777
2789
عنوان

عبا با کت و شلوار

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 48 پست
عروسی مجلس رسمیه و باید رسمی پوشیدهر جایی لباس خودش رو داره

قرار نبست همه مثل هم باشن اگه یه نفر توعروسی میخواد لخت کنه قرارنیست بقیه هم لخت کنن یکی با حجابه یکی بی حجاب میره عروسی 

وای چقدر خوشگله لباس و چادرشآدم اینا رو میبینه عاشق حجاب میشه

آره واقعا❤️

یا صاحب الزمان بازم خودتو بهم نشون بده بزار این بار باهاتون حرف بزنم بزار یه دل سیر نگاتون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت چون عروسی دو روزه هست یکی از روزا از همین مدل استفاده میکنم💖

فدات❤️

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

کت زیر عبااااااااااا خدایا این دیگه چ ترکیب سمیه !!!!!!!!!!!

خب همین عکسایی ک کاربرا گذاشتن خیلی شیک و مرتب و خوشگله اینطوری بخر

اگه توان خرید نداری عبای خودتو بپوش بدون کت 

یا کت و شلوار بپوش اگه زنونه اس

یا اصلا کت و دامن بگیر بپوش 

چادر دیگه تو مراسم زنونه میشه دراورد !!!!!!!!

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

قرار نبست همه مثل هم باشن اگه یه نفر توعروسی میخواد لخت کنه قرارنیست بقیه هم لخت کنن یکی با حجابه یک ...

آره واقعا درست میگید من تا حالا تو پوشش کسی دخالت نکردم و بسیار دیدم تو پوششم نظر میدن و منم جوابی بهش نمیدم و نمیدونم چرا پوششم اینقدر  برا دیگران مهمه😃

یا صاحب الزمان بازم خودتو بهم نشون بده بزار این بار باهاتون حرف بزنم بزار یه دل سیر نگاتون کنم 
اگ مختلط نیس چرا میخای خودتو با عبا بپوشونی جلو خانوماخب اگ همه خانم هستن کت شلوار بپوش

خب برام خیلی سخته 

میخام با خودم قرار بزاذم چه چادر چ عبا جلو باز هر کدام پوشیدم  تو عروسی بیرون بیارم بزارم کیفم  ببینم قدرتشو دارم🙃

خب برام خیلی سخته میخام با خودم قرار بزاذم چه چادر چ عبا جلو باز هر کدام پوشیدم تو عروسی بیرون بیار ...

عزیزم تو که حجاب داری لباستم پوشیده ست موهاتم درنمیاد پس اگه مختلط هم باشه میتونی چادرتو برداری و ایرادی نداره چون هیج جات معلوم نیست که

این خانومم میخواد رسمی بپوشه و روش چادر سرکنه به تو هم ربطی نداشت بیای نظر بیخود و ندانسته بدی

فضووووول هر موقع مخاطبم تو بودی بیا،یاد بگیر وقتی مخاطب کسی نیستی مثل قاشق نشسته نپری وسط

کت زیر عبااااااااااا خدایا این دیگه چ ترکیب سمیه !!!!!!!!!!!خب همین عکسایی ک کاربرا گذاشتن خیلی شیک ...

اوکی مرسی عزیزم

فضووووول هر موقع مخاطبم تو بودی بیا،یاد بگیر وقتی مخاطب کسی نیستی مثل قاشق نشسته نپری وسط

فضووووول همه کس و کارته با این تربیتت من بهت بی احترامی نکردم ولی تو شعورتو نشون دادی با طرزصحبتت گمشو گمشو نبینمت🤣🤣چقدر اسکل زیاده خدا