2777
2789
عنوان

علایم سکته قلبی دارم فک کنم بمیرم

83 بازدید | 12 پست

شرایط دکتر رفتن ندارم

تپش قلب دارم بخدی گلوم درد گرفته

دست پچم سمت چپ سرم درد میکنه قفسه سینم درد میکنه سنگین شده انگار چیزی گلوم گیر کرده

کسی تجربه داره راه حلی بگه🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرامشتو حفظ کنید زنگ بزنید اورژانس عزیزم 

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

یعنی چی شرایط دکتر رفتن ندارم خب زنگ بزن دکتر آنلاین توی نی نی سایت یا شرایط طلاق ندارن یا شرایط دکتر رفتن... 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
یعنی چی شرایط دکتر رفتن ندارم خب زنگ بزن دکتر آنلاین توی نی نی سایت یا شرایط طلاق ندارن یا شرایط دکت ...

کی گفته شرایط طلاق ندارم اتفاقا اخراشه دیگه😂دکتر یه جاییم که دسترسی ندارم به بیمارستان و دکتر اینا

کی گفته شرایط طلاق ندارم اتفاقا اخراشه دیگه😂دکتر یه جاییم که دسترسی ندارم به بیمارستان و دکتر اینا

ای بابا من طلاقو کلی گفتم نمیدونستم متاسفم 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

این نزدیکیست  شرایط حساس استرس زا داشتی؟

بیشتر روحی و اعصابته به نظرم

مشکلت چیه

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم