2777
2789
عنوان

دلم میخواد از خدا بپرسم گناه دخترای زشت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4099 بازدید | 158 پست

چیزی که من در تمام طول زندگیم دیدم این بوده که دخترهایی که چهره کاملا معمولی و حتی پایین تر از معمولی داشتن هم خیلی راحت تر ازدواج کردن و توی زندگی موفق تر بودن و هم به خاطر اینکه خدا بهشون زیبایی نداده نعمت های دیگه بهشون داده

ولی کسانی که دیدم زیبا بودند همیشه توی قلبشون غم های بزرگی داشتن و اکثر اوقات توی ازدواج شکست خوردن

به عشق مردن زندگی میکنم

شما عکسش رو دیدی که میگی خوشگله ؟ مهم اینه خودش با چهره اش حالش خوب بشه بعد هم این چیزا نسبی هست اتف ...

منم تجربه شخصیمو گفتم

منم اعتماد به نفس نداشتم

عمل کزدم بینیمو

گند زده شد توش الان صد برابر بی اعتماد به نفس ترم

با اینکه هم از ظاهرم تعریف میکردن همیشه

ایشون باید اعتماد به نفسشو اول تقویت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس باید فکر ازدواج رو از سر بیرون کنم

یا کلا سمت دخترای معمولی، پسرای خیلی معمولی میرن ،وگرنه کم کم کم اتفاق بیوفته یه کارخونه دار بیاد😁.امیدوارم ازدواج خوبی داشته باشه عجله نکن 

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

منم تجربه شخصیمو گفتممنم اعتماد به نفس نداشتمعمل کزدم بینیموگند زده شد توش الان صد برابر بی اعتماد ب ...

خب چون شما اینطور شدی دلیل نمیشه بقیه هم همینطور باشن . منم خیلیا رو میشناسم بعد عمل بینی خوشگل شدن 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

چه میدونمحالا خواهرم شغلش پایینتره ولی بی نهایت زیباست، تازه خواستگارا ردش میکنن، در حالی که هیچ خری ...

حتما لیاقتشو ندارن.ایشالا یه بخت خوب هم برای شما و خواهرت اتفاق بیوفته.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

اونایی که میگن شانس دارن و ... لطفا ادامه ندین و تایپک رو ترک کنید اینجوری حال بقیه رو بدتر می کنید و نمک میپاشید چون ما داریم اینو زندگی می کنیم و فقط بدبختی رو تجربه کردیم 

اونایی که میگین قیافه معمولی دارن نه زشت 

چون صرفا شانس داشته میگین زشت بوده 

در حالی که چهره معمولی دارن مثل خودتون 

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  
خب چون شما اینطور شدی دلیل نمیشه بقیه هم همینطور باشن . منم خیلیا رو میشناسم بعد عمل بینی خوشگل شدن

میگم که برای همه نباید یه نسخه پیچید باید ببینی اصن طرف نیاز داره یا نه الان این دوره همه دارن انجام میدن عملو الان همه عملیای تو خیابون قشنگن؟؟نه!

مشکله ما زنا اعتماد به نفسمونه!

یا کلا سمت دخترای معمولی، پسرای خیلی معمولی میرن ،وگرنه کم کم کم اتفاق بیوفته یه کارخونه دار بیاد😁. ...

نبابا من که عین خیالم نیست واقعا😂😂😂

ولی خب ینی تا آخر عمر ک نمیشهزتنها مونند

من خودم اصن ملاکم پول و اینا نیست بیشتر اخلاق و شخصیت‌ ملاک میگیرم 🤕

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

شما گناهی ندارین پدر و‌مادر باید تو انتخاب همسر دقت میکردن بچه زشت نشه

من پدر مادرم دختر خاله پسر خاله بودن 

بچه های حاصل لزدواج فامیلی قشنگ نمیشن 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
میگم که برای همه نباید یه نسخه پیچید باید ببینی اصن طرف نیاز داره یا نه الان این دوره همه دارن انجام ...

راستش من میفهمم استاتر چی میگه . وقتی فقط خانواده یا فقط چند نفر بهت میگن زشتی ممکنه از سر حسادت یا نفرت باشه ولی وقتی یه عمرررر توسط اطرافیان ، فامیل ، خانواده ، مدرسه ، دانشگاه ، خیابان و .‌... حس زشتی بهت میدن یعنی واقعا زیبا نیستی ! 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

نبابا من که عین خیالم نیست واقعا😂😂😂ولی خب ینی تا آخر عمر ک نمیشهزتنها مونند من خودم اصن ملاکم پول ...

اخلاق خیلی مهم تر از پول هست درسته ،چند سالته متولد ۸۴؟خیلی کوچیکی هنوزا😁