2777
2789
عنوان

دلم میخواد از خدا بپرسم گناه دخترای زشت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4100 بازدید | 158 پست
در حدی که عیب و ایرادات صورتت رو بگیری کافیه الان عیبت چیه ؟ اگه لبات زشته ژل بزن ، دماغ عمل کن ، زا ...

لب زشت با ژل فقط بدتر میشه

ابروی شبیه موکت چه قشنگی ای داره

عمل بینی کلی دردسر و هزینه داره و ریسکه بزرگیه اگه بینیش خیلی بد نباشه ممکنه بدتر بشه و تازه مشکل تنفسی هم پیدا کنه بلایی ک سر خودم اومد 

عزیزم مطمعنن این خانوم خوشگله 

یکم به خودش برسه ارایش کنه به موهاش و پوستش برسه زیبا تر میشه

بیشتر مردم چهره معمولی دارن نه زشت وقتی زشت باشی هیچ جا بهت کار نمیدن یکیو میشناسم بعد از سالها با ب ...

درسته ملت اول خودشون دارن به هم دیگه ظلم میکنه اینو قبول دارم مگه اون خودش خواسته زشت باشه که تحقیرش کنن.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی درک میکنم هرکس برای نداشته هاش دلخور باشه 

ولی ما آدما هیچ وقت سر داشته هامون راضی و شاکر نیستیم تا یک کمبودی داریم داشته هامون به چشم نمیاد 

کاش میشد عکسم بذارم میگی دختر چقدر خدا برای چهرت وقت گذاشته ولی روزهایی تلخی که من پشت سر گذاشتم به کوه می‌دادن بدون شک فرو می‌ریخت به بیابان تبدیل می‌شد 

حتما که خدا یک چیزهایی به تو داده که ما محروم هستیم از داشتنش همه کامل نیستند هر کس برای داشتن  یک چیزی تلاش می‌کنه یا حسرت میخوره 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
ببین کاری به این چیزا ندارمکی خوشبختر میشه کی بدبخت ترچون درنهایت زندگی ادم به انتخاب ها و سیاست ها ...

بله درسته

ولی الان همه با عمل خودشون تا حدی ک باب میلشون باشه زیبا میکنن

ولی این باید درنظر داشت ک اخلاق خوب و مهربون اصلا  نمیزاره زشتی چهره بچشم بیاد و برعکس حالا شانسم چاشنیش کنی ک ک دیگه عالیه

والا اتفاقا دخترای زشت شانس دارنهر چی دختر زشت دیدم شوهرش دکتر مهندس بودهمین رونالدو ایرینا شایک رو ...

جورجیا زشت نیس معمولیه مثل اکثر مردم دنیا 

مثلا شما الان از اون خوشکلتری ؟

این جمله خیلی تکرار و مسخرس و واقعیت نداره 

این آدمایی که میبینین و مثل میزنین معمولین مثل خیلی از شماها

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  
اینطور نیست راز ازدواج موفق اینا هست که میگم؛۱-خانواده سطح بالا و پولدار۲-دختر خودش مستقل باشهحتی اگ ...

والا به خدا من خونواده ام بسیار معروف و اصیل و پولدارن

خودم بهترین شغل رو دارم

ولی هیجی به هیجی

باور کن خوشگل دیدم شوهرش قایمکی بهش خیانت کرده

نیلوفر بهبودیو دیدی

هیچکس به امداژه این زن ندیدم به خودش برسه و خوشگل باشه اژ ظاهر گرفته تا قد و هیکل

شوهرش هزار بار بهش خیانت کرد عروسیم براش نگرفت الانم طلاق گرفتن تازه یبارم صبلا ازدواج کزده بود

لب زشت با ژل فقط بدتر میشهابروی شبیه موکت چه قشنگی ای دارهعمل بینی کلی دردسر و هزینه داره و ریسکه بز ...

شما عکسش رو دیدی که میگی خوشگله ؟ 

مهم اینه خودش با چهره اش حالش خوب بشه 

بعد هم این چیزا نسبی هست اتفاقا لب قلوه ای که خیلی ژل نزده باشه یا ابرویی که خیلی نازک یا کلفت نباشه خیلیم قشنگه 

استاتر راه حل خواست منم بهش گفتم همه که نباید مثل شما فکر کنند

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

والا به خدا من خونواده ام بسیار معروف و اصیل و پولدارنخودم بهترین شغل رو دارمولی هیجی به هیجی

شما شانس نداری خواهر من😅مگه میشه آخه این دخترا رو زمین نمی مونن رو هوا می قاپن

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

والا به خدا من خونواده ام بسیار معروف و اصیل و پولدارنخودم بهترین شغل رو دارمولی هیجی به هیجی

نمی‌دونم چرا دروغ میگی

خودم چن بار تاپیکای خواستگاریتو دیدم😂 بابا بلاخره پزشکی لولت بالاس هر کسی که نباید بیاد خواستگاریت

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

بله درستهولی الان همه با عمل خودشون تا حدی ک باب میلشون باشه زیبا میکننولی این باید درنظر داشت ک اخل ...

برای عملم باید شانس داشته باشی

ادم اگه از همون اول یرای قیافش شانس نداشته باشه برا عکلم شانس نداره

بخدا بهم ثابت شد

غیر اینکه ادم خیلیی زشت باشه مشکل داشته باشه که هر بلایی دکترا سرش بیارن بازم از خود قبلیش بهتر باشه فقط در این صورت خوبه عمل

نیلوفر بهبودیو دیدیهیچکس به امداژه این زن ندیدم به خودش برسه و خوشگل باشه اژ ظاهر گرفته تا قد و هیکل ...

منم همینو میگم دقیقا ببین بخدااا به قد و هیکل قیافه نیست هستا ولی شانس خیلی مهم تره الان یکی از اشناهامون دختره مطلقس بچه هم داره با همه هم دوسته بخدا دوست پسرشم چند بار خیانتشو فهمیده بعد دختره وزنش۱۲٠ کیلو بود پسره پول داده رفته پیکر تراشی کرده دختره

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم...