2777
2789
عنوان

خانمای تحصیل کرده با تجربه میتونید کمکم کنید 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طراحی دکوراسیون علاقمه 😍😅ولی خرجش زیاده من اول باید پول در بیارم طراحی سایت هم قصد دارم یاد بگیرم ...

دفترچه تجربی رو خوندی چیا داره؟ اگر معماری اینا نداره ، کنکور هنر رو شرکت کن برو دانشگاه سوره معماری چیزی بخون قبول شدنش نسبت ب تجربی خیلی راحت تره 

خب پس راه هایه دیگه ایم تو ذهنت داری منم پشت کنکوریم و تنها راهم درسه

تنها راه ورود به اجتماعم دانشگاهه

اگه خانوادم میتونستن میرفتم ازاد انقد خودمو اذیت نمیکردم 

دفترچه تجربی رو خوندی چیا داره؟ اگر معماری اینا نداره ، کنکور هنر رو شرکت کن برو دانشگاه سوره معماری ...

اره خیلی گشتم تحقیق کردم 

تهش رسیدم به زبان و روانشاسی 

معماری داشتیم تو اقوام خوندن خرج داره 

والا خیلی چیزا دوست دارم پولشو ندارم 

حتی همین کنکورم کتاب نمیتونم بخرم 

شرایطم انقد سخته و توسط اطرافیانم قضاوت میشم

بشین کنکور رو دیوانه وار برا کنکور هنر بخون مطمنم تهران قبولی ، اونوقت دیگ راحت میتونی هم کار کنی هم درس بخونی من خیلیارو میشناسم وضعشون خوب نیست ولی دختر دانشجو کار میکنه پس اندازم میکنه 

آره 😍 دارم توی فیلد مورد علاقم دوره میرم مدرک گرفتم باید بیوفتم دنبال مجوز هام.ولی کاش زودتر علاقمو ...

چه عالی 😍

بیخیال مهم اینه الان میدونی و دنبالش رفتی 

میتونم بپرسم چی هست؟