2777
2789
عنوان

سرد مزاجی همسر لطفا بیاید

1388 بازدید | 110 پست

خانوما من روم نمیشه این مسئله رو با کسی درمیون بذارم 

لطفا رعایت کنید که تاپیکم نترکه منم بتونم نتیجه بگیرم

نزدیک سه ماهه عقد کردم 

همسرم حدود یکسال خواستگارم بود،یعنی اینطور نبود که به اجبار با من ازدواج کرده باشه 

اصلا خجالتی نیست،گاهی شوخی های جنسی میکنه،بغل میکنه،میبوسه،محبت میکنه،ببخشید ولی خیلی زود تحریک میشه ولی هیچ کار جنسی نمیکنه،شب خونمون نمیخوابه 

یبار هم مسافرت رفتیم،رفت پیش برادرم خوابید 

مشاور قبل از ازدواج گفت که از نظر جنسی بهم میخوریم 

ولی هیچکاری نمیکنه حس میکنم عادی نیست 

چطور بحث رو باز کنم ببینم مشکلش چیه

خانوما لطفا خیلی مسائل رو باز نکنید که تاپیک نترکه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید نظرش برا بعد عروسیه

منم نمیخوام رابطه داشته باشم 

میگم چرا هیچکاری نمیکنه 

یه حرکت که باید بکنه 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

شاید تو پا نمیدی اونم ترس از ابراز دارهمیفهمی چی میگم

چطور پا بدم 

من خجالتی هستم 

همسرم هم اولین کسیه که تو زندگیم بوده 

من روم نمیشه کاری کنم 

حرف های جنسی هم نمیزنه؟؟؟

فقط گاهی شوخی میکنه