2777
2789
عنوان

شوهرم میگه غذا نخور

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 101 پست
من که تو خلوتم گریه میکنم قبلا این اخلاق رو نداشت الان حدودا نزدیک یک سال میشه که اینطور میگه

سفره انداختی شوهرت که میاد بشینه بگو عه تو چرا اومدی اندازه خودمو دخترم پختم تو نخور بعدش مث خودش بگو شوخی کردم اصلا هم کم نیار که وای راضی نیست من بخورم وظیفشه خرجتو بده به روی خودتم نیار بیشترم بخور قسمت خوبشو جدا کن برا خودت اتفاقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچم 😕

شما هم غذا درست نکن 

بگو منم شوخیم گرفته 

اون خونه اون زندگی نصفش یا حتی بیشتر حق شماس 

چرا راحت نباشی 

بشین غذاتو بخور زیادم بخور 

میخوای پیر بشی؟ 

هر چه تو خونه هست بخور 

به ایشون مربوط نیست

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چی بگم حالا یه شوخی کرده تو خیلی جدی گرفتیش

تقریبا همیشه میگه 

خصوصا وقتی غذای مقوی باشه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
امروز داشتم بچه کوچیکه رو میخوابوندم دختر بزرگم برام غذا کشید اورد بهش گفتم از بچه یاد بگیر برام غذ ...

عزیزم مردا بعضی وقتا از شمر بدتر میشن.داشتیم نهار میخوردیم شوهرم زودتر خود گفتم بیکاری گفت اره پامو کشیدم گفتم ماساژبده قرار نیست همه کار خونه بامن باشه 

واقعا ناراحت کنندس من دلم شکست چه برسه به شما خودتون بهش بگید که کارش زشت یا یه بار شمام یه چیز خوشم ...

بخدامن دلم نمیاد بارها خواستم تلافی کنم نتونستم، همش میگم نکنه دلش بخواد

عزیزم تو با این منوال ک پیش رفتی کارت ساختس برای یک غذا ت ادم حساب نمیکنه چند روز دیگ که مزیض شی و نتونی تکمینش کنی یا هزینه ها زندگیش زیاد شه. پول هم نیمتونه بهت بده برو دنبال کاری چیزی برخدت  

عزیزم مردا بعضی وقتا از شمر بدتر میشن.داشتیم نهار میخوردیم شوهرم زودتر خود گفتم بیکاری گفت اره پامو ...

شوهر من خوبی زباد میکنه مثلا کمکم میکنه ظرف میشوره

جارو

دستمال

ماساژم میده وقتی خسته ام

هر چه بخوام میخره

ولی اخلاقای بدم داره

ملا معلوم نس چجوریه

تا حالا اسممو صدا نزده

اصلا

باورت میشه؟ 

سفره انداختی شوهرت که میاد بشینه بگو عه تو چرا اومدی اندازه خودمو دخترم پختم تو نخور بعدش مث خودش بگ ...

نمیشه

لقمه هامو میشمره 

سر سفره انگار خونه ی غریبه رفتم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره