2777
2789
عنوان

شوهرم میگه غذا نخور

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 101 پست
نخند خیلی جدی بگیر رسما واقعن بردش شدی لباسا قدیمیت همه پاره بکن برو جدید بگیر پول هم نده جلو همه ر ...

لباسای کهنه رو قبل عید بخشیدم اما هنوز به عوضشون نگرفتم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
باشه گلم از این به بعد تلاشمو میکنم بلکه به اون جایگاه خودم برسم

با این رفتارا که این داره بنظرم یک مدت کار اونام نکن خیلی پرو شده فقط خرج بکن از جیبش خخ تا بفهمه زن خرج هم داره خخخ چ حالی کرده این همه سال با تو بی زبون اصلا این دفعه کوتاه نی حتی واسه خاطر دخترت هم کوتاه نیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا وضعیتش خیلی وخیمهمنظورم همون احساس ضعفش هست خیلی اوضاعش خیطهامروز که جمعه س فردا زنگ بزن شماره ...

متشکرم از لطفت ...حتما🤍

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
عادت ندارم خونه م رو ترک کنم خودم هم اینجا به همه میگم از خونه تون به هیچ وجه نرید

عزیزم عادت داشته باش باید به خدت اهمیت بدی تو که میگی اونا خدشون دوتایی پدر دختر میرن اینور اونور ت هم تنها ت خونه میزارن هر موقع که تنها میزارنت سعی کن تو هم بری ی دوری ت پاساژی چیزی بزنی ی چیزی بگیری یا فامیلا خدت دعوت کنی یا بری پیش خانواده ای دوستی چیزی خوش باشی برخدت  

با این رفتارا که این داره بنظرم یک مدت کار اونام نکن خیلی پرو شده فقط خرج بکن از جیبش خخ تا بفهمه زن ...

من اگه کار خونه نکنم خودم نمیتونم طاقت بیارم 

از کثیفی بیزارم 

لباسای کهنه رو قبل عید بخشیدم اما هنوز به عوضشون نگرفتم

تو خونه هم سعی کن همیشه شیک و مرتب بگردی که بفهمه خدت دوست دری. اهمیت میدی ب خدت حتی از کارای خونه برات رسیدن ب خدت واجبتر باشه اونا ک قدر نشناس هستن هر کار بکنی ت خونه نمیبنن پس از این ب بعد متمر کز. شو رو خودت

عزیزم عادت داشته باش باید به خدت اهمیت بدی تو که میگی اونا خدشون دوتایی پدر دختر میرن اینور اونور ت ...

نه اون کاربر دیگه ای بود ... که پست گذاشت 

هیچوقت بدون من دوتایی بیرون نمیرن چون رو دخترم حساسم 

تو خونه هم سعی کن همیشه شیک و مرتب بگردی که بفهمه خدت دوست دری. اهمیت میدی ب خدت حتی از کارای خونه ب ...

راست میگی ‌....

تو بعضی مواردی که میگی 

از خود گذشتگی بیش از حد کردمم

دیگه نمیکنم 

من اگه کار خونه نکنم خودم نمیتونم طاقت بیارم از کثیفی بیزارم

خوب عزیزم مثلا ظرف رو بشور و غذادرست کن هر هفته ی بار جارو اونا بکن خدت اذیت نکن خونه کثبف بمونه بهتر از این است ک خدت خسته و شکننده و پیرشی 

خوب عزیزم مثلا ظرف رو بشور و غذادرست کن هر هفته ی بار جارو اونا بکن خدت اذیت نکن خونه کثبف بمونه بهت ...

درسته 

مرسی که اومدی تاپیکم 😘

ان شاالله مشکلات خودت هم رفع شه 🤍🫂

غصه بخورم شکم گشنه پرمیشه یا اون دلش برام میسوزه تهش من افسرده و بی بنیه میشم خودمو نابود میکنم برای ...

بخدا کار خوب رو شما میکنی، من خجالت میکشم😣😣😣😣 کم. خونی گرفتم بخدت