باشه گلم از این به بعد تلاشمو میکنم بلکه به اون جایگاه خودم برسم
با این رفتارا که این داره بنظرم یک مدت کار اونام نکن خیلی پرو شده فقط خرج بکن از جیبش خخ تا بفهمه زن خرج هم داره خخخ چ حالی کرده این همه سال با تو بی زبون اصلا این دفعه کوتاه نی حتی واسه خاطر دخترت هم کوتاه نیا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عادت ندارم خونه م رو ترک کنم خودم هم اینجا به همه میگم از خونه تون به هیچ وجه نرید
عزیزم عادت داشته باش باید به خدت اهمیت بدی تو که میگی اونا خدشون دوتایی پدر دختر میرن اینور اونور ت هم تنها ت خونه میزارن هر موقع که تنها میزارنت سعی کن تو هم بری ی دوری ت پاساژی چیزی بزنی ی چیزی بگیری یا فامیلا خدت دعوت کنی یا بری پیش خانواده ای دوستی چیزی خوش باشی برخدت
لباسای کهنه رو قبل عید بخشیدم اما هنوز به عوضشون نگرفتم
تو خونه هم سعی کن همیشه شیک و مرتب بگردی که بفهمه خدت دوست دری. اهمیت میدی ب خدت حتی از کارای خونه برات رسیدن ب خدت واجبتر باشه اونا ک قدر نشناس هستن هر کار بکنی ت خونه نمیبنن پس از این ب بعد متمر کز. شو رو خودت