2777
2789
عنوان

مامانای باردار توروخدا بیاین کمکم

2002 بازدید | 156 پست

سلام خانما

من ۲۲هفته باردارم 

۳روز پیش ک از خواب بیدار شدم ی حالتی کوفتگی وحشتناک داشتم جوری ک از دردِکمر و دلم نفسم میرف از ترسم رفتم سونو دادم دکتر گف بچه حالش خوبه فقط سرش اومده تو لگن و پاهاش بالا ک این حالات باید تو هفته های بالاتر رخ میداد و طول سرویکسمم زده ۳۳ک گف استراحت کن راه نرو وگرنه با ی پریدن بچت سقط میشه

خانما کسی بوده ک با همین طول سرویکس بتونه بچشو سالم بدنیا بیاره ..راستی تکرنای بچمم کلا رو مثانم اصلا تاب الان سمت نافم تکونی حس نکردم.رو پاهام ک میشینم احساس فشتار و درد وآزن دارم چیکار کنم😔😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب وقتی این علائمو داری باید استراحت کنی حتی استراحت مطلق

از همون روز دیگه دراز کشیدم ..میترسم بچه نمونه ..ب دکترمم زنگ زدم تا گفتم اینجوریم گف بیا سرکلاژ کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

من تو ۱۲هفته سرویکسم ۳۴بود دکتررم گف تو محدوده نرماله فقط کارای سنگین نکن اما بازم گف استراحت نداری الان ۱۷هفتمه استرس دارم ک نکنه پایین بیاد 🥲🥲

پفففف این بارداری چقدر استرس زا هست کی این استرس پس تموم میشه؟

استراحت کن،به دکترت نشون دادی شیاف اینا نداد

بهشون گفتم ک درد و فشار واژن دارم ۱۰شیاف پروژسترون داد ولی دکتر سونو گف زیاد الان این شیاف ب درد نمیخوره...نمیدونم چرا اونجوری گفت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از همون روز دیگه دراز کشیدم ..میترسم بچه نمونه ..ب دکترمم زنگ زدم تا گفتم اینجوریم گف بیا سرکلاژ کن

چرا سرکلاژ نمیکنی خیالت راحت میشه

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
بهشون گفتم ک درد و فشار واژن دارم ۱۰شیاف پروژسترون داد ولی دکتر سونو گف زیاد الان این شیاف ب درد نمی ...

اگه از تاریخش نگذشته حتما سرکلاژ کن

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
پس باید تا هفتت بالاتر نرفت بری سرکلاژ کنی و استراحت مطلق بمونی

از سرکلاژ میترسم دروغ چرا ..تو گوگل خیلیا نوشته بودن بعدش نشتی کیسه اب پیدا کردنو بدتر بچه از بین رفت...کارم شده گریه بخدا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهشون گفتم ک درد و فشار واژن دارم ۱۰شیاف پروژسترون داد ولی دکتر سونو گف زیاد الان این شیاف ب درد نمی ...

چون هفتت بالاس یا باید سرکلاژ بشی یا آمپول بزنی 

بنظرم با دکترت صحبت کن تا از موعد سرکلذژ شدن نگذشت انجامش بده خیالت راحتتر میشه 

عزیزم به حرف دکترت گوش کن و فقط استراحت کن دوران بارداری همون قد که شیرینه و خاطره انگیز همون قدرم میتونه استرس زا و پر از چالش باشه من خودم هفت هفته بودم خیلی عادی نشسته بودم یهو دیدم شلوارم خونی شده دستمال گذاشتم دیدم وای خونیه یعنی باور میکنی دنیا روی سرم خراب شد انگار مردم انگار اصلا اون لحظه دیگه خودمو حتی نمیشناختم خداروشکر الان دوسال و چهارماهشه آقایی شده واسه خودش اصلا استرس نداشته باش استراحت مطلق باش و تحت نظر دکتر ایشالله سالم و سلامت بغلت بگیریش