2777
2789
عنوان

مامانای باردار توروخدا بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 2171 بازدید | 156 پست
من تو ۱۲هفته سرویکسم ۳۴بود دکتررم گف تو محدوده نرماله فقط کارای سنگین نکن اما بازم گف استراحت نداری ...

خیییییلی سخته من سر دخترم نفهمیدم کی باردارشدم کی دنیا اومد ..ولی سر این خیلی دارم اذیت میشم اگه بچه نمونه منم میمرم ..توروخدا دعام کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط استراحت کن تا مجبور نشدی بلند نشو اون شدی فقط کمی راه برو

برای دسشویی و ی ناهار شام گذاشتن بلن میشم باز زود میخوابم..باسنم بخدا درد میکنه انقد ک ب پهلو خوابیدم

من خیلی بچه رو پایین حس میکردم درد مثانه و واژن هفته ۲۰ سرکلاژ کردم ۳هفته بعد حلقه یا همون پساری گذاشتم روزی تا شیاف پروژسترون هفته ای یه آمپول پروژسترون دوز بالا،استراحت مطلق مطلق تا آخرین روز 

عزیزم به حرف دکترت گوش کن و فقط استراحت کن دوران بارداری همون قد که شیرینه و خاطره انگیز همون قدرم م ...

ینی برم بیمارستان فردا ..یا استراحت کنم فقط..بخدا از سرکلاژ میترسم..خیلیا گفتم سوزنش خورده ب کیسه اب بچه .بچه بدتر از بین رفت

برای دسشویی و ی ناهار شام گذاشتن بلن میشم باز زود میخوابم..باسنم بخدا درد میکنه انقد ک ب پهلو خوابید ...

من از روز اول تا روز آخر یعنی ۹ماه خوابیدم به جز دستشویی وهفته ای یه بار حمام کاری نکردم 

برای من که طول سرویکسم از همون اول ۳۲بود تا الان که حدودا ۳۰هفته ام ،حتما نظر متخصصتو بپرس و انجام ب ...

تا ب دکترم گفتم ۳۳هست گف بیاید سرکلاژ شدی..دکترم خیلی مزخرفه هر سری داروی تکراری میده فقطم میگف برو از فلانجا داروتو بگیر

ینی برم بیمارستان فردا ..یا استراحت کنم فقط..بخدا از سرکلاژ میترسم..خیلیا گفتم سوزنش خورده ب کیسه اب ...

باید دکتری که میری اعتمادداشته باشی بعدم بسپری به خدا منم خیلی استرس داشتم تازه من بچه اولم بود وای وی اف کرده بودم