2777
2789
عنوان

مامانای باردار توروخدا بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 156 پست
تا هفته ۲۴ برای سرکلاژ وقت داری دست دست نکن برو انجامش بده، گوگل و ول کن

عزیزدلم این تاپیکم برا اخر فروردینه 🙈خداروشکر از اون مرحله سخت گذشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

باز تاپیک قدیمی اومده بالا😁😁

😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم این تاپیکم برا اخر فروردینه 🙈خداروشکر از اون مرحله سخت گذشتم

خدارو هزاران بار شکر الهی ک بخیر و سلامتی زایمان کنی 😍😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم خداروشکرنی نی والا دکتر گف ۲۶مرداد ک ۴۰هفته میشه زایمانم طبیعیه حالانمیدونم واقعا کی میاد ..ام ...

الهی سلامتی باشه براتون 

با دلخوشی به دنیا بیاد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خدارو هزاران بار شکر الهی ک بخیر و سلامتی زایمان کنی 😍😍

اخ من فدات بشم مرسی از دعای قشنگت😍😍😍

خداتودلی شما روهم حفظ کنی بسلامتی و سروقتش بغل بگیریش💋😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی سلامتی باشه براتون با دلخوشی به دنیا بیاد

انشاالله ..مممنون از دعای خیرتون😍💋

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخ من فدات بشم مرسی از دعای قشنگت😍😍😍خداتودلی شما روهم حفظ کنی بسلامتی و سروقتش بغل بگیریش💋😍

خدانکنه عزیزم😘😘 قربونت برم ممنون🥰😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫