2777
2789
عنوان

چرا بهم نگفت واقعا🥲دوستیمو ادامه بدم باهاش❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 77 پست
دقیقاااولی فکرکنم بخاطر اینکه ولش نکنم یا چیزی ترسیده بهم بگه

ما ایرانیا چون گارد داریم نسبت بهشون ب همین دلیل مخفی میکنن اگه دختر خوبیه ادامه بده باهاش و بهش بگو چرا بهم نگفتی...

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ایرانیا چون گارد داریم نسبت بهشون ب همین دلیل مخفی میکنن اگه دختر خوبیه ادامه بده باهاش و بهش بگو ...

من مشکلی با افغان بودنش ندارم

این ناراحتم کرده که چرا از ایرانیا خوب میگه ولی از هموطنان خودش بد میگه

‌‌‌

من مشکلی با افغان بودنش ندارماین ناراحتم کرده که چرا از ایرانیا خوب میگه ولی از هموطنان خودش بد میگه

شاید اونجوری میگه که کسی شک نکنه که افغانه

یا میخاد ثابت کنه ایرانی هارو دوست داره

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
بله ادامه میدادم .شما هم نامحسوس نشون بده ک نژادپرست نیستی و گاردی ب افغانی ها نداری تا کم کم امنیت ...

میخواستم باهاش قطع رابطه کنم

چون اینو مخفی کرده بود قطعا مسائل دیگه رو هم مخفی میکنه

عجیبه از هموطنان خودشم بد میگه

‌‌‌

میخواستم باهاش قطع رابطه کنمچون اینو مخفی کرده بود قطعا مسائل دیگه رو هم مخفی میکنهعجیبه از هموطنان ...

عزیزم منم از هم زبون های خودم بدم میاد بخاطر تعصباتشون ،فرهنگشون و...گاهی پیش میاد راجبشون بد بگم .بنظرم اجازه بده خود واقعیشو بهت نشون بده .گناه داره ممکنه فکر کنه بخاطر فهمیدن اصالتش ولش کردی و بیش از پیش از خودش متنفر بشه .یادت نره برخورد درست تو میتونه آینده ی یه آدم رو عوض کنه.حالا بازم هر جور خودت صلاح میدونی عمل کن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

عزیزم منم از هم زبون های خودم بدم میاد بخاطر تعصباتشون ،فرهنگشون و...گاهی پیش میاد راجبشون بد بگم .ب ...

درست میگی عزیزم

ولی اخه من طوری فهمیدم ک به شدت فوضولی کردم🤦🏻‍♀️براهمین خجالتم میاد بگم بهش😂😕

‌‌‌

منمولی بهش عادت کرده بودمکاش بهم میگفت💔

عمراااا حتی اگه فرشته هم بود باهاش تموم میکردم 

حالا میخواید بگید نژاد پرست یا هرچی

من وطن فروش نیستم

هموطنای خودمو همیشه ترجیح میدم وسلام

باربی_سایت🎀

عمراااا حتی اگه فرشته هم بود باهاش تموم میکردم حالا میخواید بگید نژاد پرست یا هرچیمن وطن فروش نیستم ...

اصلا دختره عجیبه واقعا

همشم از عربا و ایرانیا تعریف میکنه چون دید عربم

حق با ما ایرانیاس اگه بهشون گارد داشته باشیم

‌‌‌

عجیبش اینجاس همشم از عربا تعریف میکنه😑(عربم)

می‌ترسیده ولش کنی

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

من جات بودم بهم میزدم چون یک دروغ گفته حالا به هر دلیلی

دوم این که افغانیا قابل اعتماد نیستند اینو زمانی میفهمی که با یکیشون دوست شی من این حماقتو کردم 

اصلا بزار بگم نژاد پرست عیبی ندارد ولی نزار ازت این سو استفاده کنه وقتی آنقدر قشنگ شش ماه دروغ گفته نفهمیدی بدون کارای دیگ هم از پیش بر میاد

دلیل سوم اینا اکثرا خانواده و برادرهای خطرناکی هم دارن 

که کلت اسلحه چاقو اینا براشون مثل اسباب بازی میمونه قانون مند نیستن و از کشور متمدنی هم نیومدن ممکنه با یه بحث کوچیک ساده داداشی پسرخاله ای کسیو بفرسته بالا سرت خدایی نکرده... به شدت هم موجودات کینه ای هستن