2777
2789
عنوان

اهدای عضو

173 بازدید | 28 پست

میخوام کارتش را بگیرم

خانوادم متوجه میشن کارت اهدای عضو گرفتم؟

میخوام تا زنده ام کسی نفهمه.

اونایی که گرفتین،برای خانوادتون پیامک نرفت؟ یا مثلا جایی ثبت نشد که بعدا معلوم بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن برا کسی پیامی نمیره

من نوجوونی ثبت نام کردم😐

نگو ثبت ناممو بعدا برداشتع بودن

اونزمان سیستمی نبود بفهمن چند سالمه😂

قبلا ثبت نامش بهتر بود

حتی عضوی ک میخواستی اهدا کنی رو انتخاب میکردی

مثلا من چشم رو انتخاب نکردم و بقیه رو زد

الان متاسفانه فرق کرده

فقط ثبت نام میکنی

ساده شده ثبت نامش حتی با اس ام اس میشه

ولی دیگ انتخاب کنی و.... نداره

کسی هم نمیفهمه اصلا💙💙💙

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

متوجه نمیشن ولی یکی از مقرراتش اینه که اگر بستگان درجه یک رضایت ندن اهدای عضوی انجام نمیشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الهی اطلاع ندارم اما فکر نکنم 

حالا یک کشوری هست هر کی دنیا میاد خودکار واسش کارت اهدا عضو صادر میشه مگر اینکه خودش نخواد اونوقت اگر خودش به اهدا عضو احتیاج پیدا کرد در اولویت دریافت پایین تر قرار میگیره

چرا برداشته بودن؟

احتمالا چون زیر سن قانونی ثبت نام کرده بودم

بعدها ک دیگ سیستمی شد همه چی و با کد ملی کل اطلاعاتت رو داشتن

حذف کردن

اینو وقتی فهمیدم ک رفتم به سایت سر بزنم یه سال پیش

دیدم عه

اسمم نیست

دوباره ثبت نام زدم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

متوجه نمیشن ولی یکی از مقرراتش اینه که اگر بستگان درجه یک رضایت ندن اهدای عضوی انجام نمیشه

آره میدونم

ولی میخوام تا زنده ام احدی نفهمه

بعد اگه لازم شد بهشون میگن خودش کارت گرفته درسته؟

هیچ جا ثبت نشد؟معلوم نمیشه؟

تو سایت ثبتنام میکنی مشخصات و...وارد میکنی دوتا گزینه داره مایلم تمام اعضای بدنم را اهدا کنم یا فقط فلان اعضا را علامت میزنی و بعد کارتش ثبت میشه میتونی تو پی دی اف گوشیت ثبتش کنی نخوایم نه 

من کلی سال پیش گرفتم ولی چیزی برای کسی نمیره فقط اگه خودت بخوای میتونی اشتراک بزاری برای ترویج

آره میدونمولی میخوام تا زنده ام احدی نفهمهبعد اگه لازم شد بهشون میگن خودش کارت گرفته درسته؟

اره دور از جون بعد از ۱۲۰ سال فوت شدید میفهمن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE