2777
2789
عنوان

دوستان کسی اینجا تجربه مورد ت ع رض قرارگرفتن داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 49 پست
ببخشید معذرت میخوام بخدا هزاربار اومدم خودمو بکشم مغزم رد دادههه نمیتونم نیاز دارم حرفاتونو بشنوم ک ...

پوششتون چجوری بود

کجا بودی؟

آدمای مریض همه جا هستن ولی این اتفاقا بیشتر تو شهرای کوچیک و عقب مونده میوفته.  تابستون دو هفته رفتیم مسافرت تو بازار و چه استقبالی هم ازم شد😐😐

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی تا کی حالت بد بودو بعدش چطور کنار اومدیمن هی میاد تو مغزم دیگه حالم خوب نمیشه مطئنم

حالم تا الان خوب نشده

کنار نیومدم هنوز

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

من حدود ۷-۸ سال پیش ۱۴ ساله اینا بودم که از رو بی عقلی دوست پسرمو خیلی دوسش داشتم گولم زد که بیام  خونتون یه کادو میخوام بدم بهت و اینا و اصلا همچین اتفاقی رو پیش بینی نمیکردم . بعدشم چون من ازش میترسیدم چند باری مجبورم کرد و با ابروم تهدیدم میکرد  البته رابطه کامل نبود ولی تا وقتی که باهاش مجبور بودم دوست باشم حالم بد بود و افسردگی گرفته بودم بعدش دیگه همه چی رو شد برای پدرمادرم و رفتند شکایت و اینا دیگه دست از سرم برداشت 🥲

شاید اگر پوششم یکم بهتر بود همچین اتفاقی نمی افتاد

من لباسای مامانم تنم بود💔

تقصیر تو نیس ادم مریض مریضه

متاسفم و ببخشید ک باعث یاداوری شدم فقط گم کردم خودمو ذیگه نمیفهمم باید چیکار کنم

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

من حدود ۷-۸ سال پیش ۱۴ ساله اینا بودم که از رو بی عقلی دوست پسرمو خیلی دوسش داشتم گولم زد که بیام خ ...

چه پدر و مادر خوبی داشتی ک هواتو داشتن بجای سرزنش و سرکوفت

لایک نفرمایید با تشکر