2777
2789
عنوان

اهدای عضو

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 28 پست
احتمالا چون زیر سن قانونی ثبت نام کرده بودمبعدها ک دیگ سیستمی شد همه چی و با کد ملی کل اطلاعاتت رو د ...

آهان

پس هیچکی جز خودت نمی فهمه حتی والدین

تو اطلاعات بیمه درمانی نمیره؟

یهو سرپرست بره کار بیمه انجام بده بگن همسرت یا دخترت که تحت بیمه خودت هس کارتم داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهانپس هیچکی جز خودت نمی فهمه حتی والدینتو اطلاعات بیمه درمانی نمیره؟یهو سرپرست بره کار بیمه انجام ب ...

اهدای عضو ربطی ب بیمه و...نداره فقط وقتی یکی مرگ مغزی میشه از سایت اهدای عضو استعلام میگیرن

اون موقع بفهمن خوبه دیگه راحت تر اجازه میدنمنم رفتم تو ابرها شدم دوست خورشید دیگه نیستم که دعوام کنن

🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

آهانپس هیچکی جز خودت نمی فهمه حتی والدینتو اطلاعات بیمه درمانی نمیره؟یهو سرپرست بره کار بیمه انجام ب ...

نه اصلا

هیچکسسس نمیفهمه

توی همون بخش اهدای عضو ثبت میشه

اصلا نیازیم نیست کارتشو بگیری

سامانه اییه

ادمیزاد بعد ۱۰۰ سال ببینن میشه اهدای عضو کنه

توی سامانه اسمش میاد

ولی یه باگ داره

اطرافیان تا رضایت ندن اهدا نمیکنن اعضای بدن رو

سر همین میگه به اطرافیان خبر بدید راضیشون کنید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

فکر نکنم کسی بفهمه 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

نه اصلاهیچکسسس نمیفهمهتوی همون بخش اهدای عضو ثبت میشهاصلا نیازیم نیست کارتشو بگیریسامانه اییهادمیزاد ...

خب من نمیخوام بفهمن

فقط از این طریق رضایت قلبی خودم را اعلام می کنم

دیگه بعدش و رضایت اونا با خدا

خب من نمیخوام بفهمنفقط از این طریق رضایت قلبی خودم را اعلام می کنمدیگه بعدش و رضایت اونا با خدا

اقدام کنید

مشکلی پیش نمیاد هیچکسم نمیفهمه

جایی هم مشخص نمیشه برای اطرافیان ⚘️

بعد از ۱۲۰ سال عمر با عزت ثوابش بهتون برسه

احتمالا چون زیر سن قانونی ثبت نام کرده بودمبعدها ک دیگ سیستمی شد همه چی و با کد ملی کل اطلاعاتت رو د ...

سلام ببخشین من ۲۰ساله بودم فکرکنم ثبت کردم

یادم نیست تایید شد یا نه..؟

شماره موبایل تغییر کرده..چطوری بفهمم عضو هستم یا نه؟

آیا آدم میتونه لغو کنه؟

سلام ببخشین من ۲۰ساله بودم فکرکنم ثبت کردمیادم نیست تایید شد یا نه..؟شماره موبایل تغییر کرده..چطوری ...

سلام قشنگم

اره خودت میتونی لغوش کنی

الان یه سرچ بزنی 

شماره میادش

یه اس ام اس بدی به اون شماره

تمومه

سلام قشنگماره خودت میتونی لغوش کنیالان یه سرچ بزنی شماره میادشیه اس ام اس بدی به اون شمارهتمومه

ممنون عزیزم راستی الان رفتم سایت اهدا عضو

ورود با کد ملی زدم

نوشت همچین کد ملی در سامانه ثبت نشده..

فکرکنم یعنی اون موقع ثبتنام تکمیل نشده