2777
2789

آستینش رو فک کنم حالت کیمونویی در آوردم ولی جالب نشده بهم نمیاد ، بدون الگو از یوتیوب ویدیو دوختش رو دیدم 

میشه درستش کرد؟ همیشه تو قسمت حلقه آستین مشکل دارم ، میترسم هم مدلشه عوض کنم کلا خراب بشه اون همه پارچه 

به یقه اش هم نظر بدین یقه اش گشاد شده اگه به یقه اش کش بدوزم جالب میشه ؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ببینم😍

گذاشتم عزیزم ۷، ۸ سال پیش وفتی نوجوان بودم آموزش خیاطی دیدم تو الگو کشیدن اینا مشکل دارم اینو خواستم بدون الگو بدوزم راحتی باشه که حس میکنم زیاد جالب نشد خودمم چاقم انکار بدتر نشونم میده

گذاشتم عزیزم ۷، ۸ سال پیش وفتی نوجوان بودم آموزش خیاطی دیدم تو الگو کشیدن اینا مشکل دارم اینو خواستم ...

ای جونم چقدر خوشگل شده خیلی بهتون میاد

آستینش هم خیلی قشنگه اتفاقا تابستون انقدر حال میده 😄

مامان منم یه ساحلی دوخت یقه اش رو گرد نکرد حالا من میگم هفت 😅 بعد تا قسمت پایین سینه کش دوخت

اگه میخواین یقش رو اینجوری کنیین

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️