2777
2789

میترسم پسرم همینطوری شلوغ و سرکش بمونه و تو دوران نوجوانی بدتر و شرتربشه ‌.

سه سال و نیمشه 

شما بچتون چطوری تربیت کردید آرومه؟

بچه فامیل شوهرم شلوغ میکنه مامانش هیچی نمیگه اونوز اومده بودن خونمون همه اسباب بازیای پسرمو داغون کرد زنه یه بار به بچش نگفت بشین

خب با این روال بچه بی تربیت بار میاد تازه به بچه های دیگه هم زور میگه شماهم که صب میگفتی میخام بزارم مهد اول یکم تربیتش کن بعد ببرش مهد چون پدر مربی و بچه های دیگه مهد رو درمیاره دیدم که میگم بچه ای مادرش نمیتونه آرومش کنه رو مربی بدبخت چیکارش کنه؟

ببخشید که رک و پوست کنده جوابتون رو دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی سه سالگی دوران خیلی خیلی سختیه بایدبگذری چون لجباز شلوغکار مدام بهونه میاره

من فک کردم ۲سالگی سخته🫠

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

وای وای خواهر شوهر من دوتا پسر داشت که توی بچگی زمین و زمان را به هم می دوختن، من واقعاً بچه های به این شلووووووغییییییی تا حالا ندیدم، یعنی یک لحظه آروم 

نمی نشستن. مثلاً برای رفت و آمد بین سالن و آشپزخونه فقط از روی اُپِن رد می شدن. ولی توی نوجوانی اینقدر آروم و سرسنگین و آقا شدن که نگو. 

الان 25 و 21 سالشون هست، اولی معلم شده و دومی هم دانشجوی دانشگاه فرهنگیان. 

( البته اینم بگم که پدر و مادرشون خیلی مؤدب، با اخلاق و متشخص هستن و بچه ها هم خیلی بچه های خوبی بودن و اصلاً بی ادب نبودن، فقط به شدت شیطون) 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بچه فامیل شوهرم شلوغ میکنه مامانش هیچی نمیگه اونوز اومده بودن خونمون همه اسباب بازیای پسرمو داغون کر ...

.پسرمن بیرون مهمونی خوب بود باهمسالانش خوب بازی میکرد فقط توخونه شلوغ بود نق نق میکرد میبردمش پارک شهربازی تا بهترشد ولی مال من اسباب بازی خودشو خراب میکرد 

بچه فامیل شوهرم شلوغ میکنه مامانش هیچی نمیگه اونوز اومده بودن خونمون همه اسباب بازیای پسرمو داغون کر ...

فک کردم خودت بچه ای با این طرز جواب دادنت !!! ولی انگار خودت بچه داری !!! بچه بعدیت که بیش فعال شد درک میکنی !! بعدشم مگه گف مربی میخوام ببرم؟! چه ربطی داشت ! به بچه بی تربیت فامیلتون ! بچه شلوغ پرتحرک هس نه صرفا خراب کردن وسایل کسی

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
داروی بیش فعالی تاثیری نداشت ؟ چطور تست گرفت ؟ممنون میشم جواب بدی ؟

دارو نداد ۱۲ جلسه نوروفیدبک براش نوشت که بردیمش و دقیقا بعد از نوروفیدبک خیلی آروم و خوب شد ولی بعدش تقریبا برگشت

تست وکسلر توی مرکز مشاوره ازش گرفت

سوال ازش پرسیدن

فک کردم خودت بچه ای با این طرز جواب دادنت !!! ولی انگار خودت بچه داری !!! بچه بعدیت که بیش فعال شد د ...

بچه بی تربیت فامیل شوهرم خیلی هم ربط داره به این موضوع مگهه اسی گفت بچم بیش فعاله که براش دکتر شدی تو؟بستگی به تربیت مادر داره مادر بیخیال مساوی بچه بی تربیت و شلوغ کار

نکنه تو عروس خاله شوهرمی داری از کاره دخترت دفاع میکنی😂شک ندارم یکی هستی عین خودش که بچتو میندازی بجون اسباب بازی و بچه های مردم و ادعات هم میشه که با بچه نباید تند برخورد کرد